Zdravlje

Super trik za lako mršavljenje

Napisao H. H.

Stručnjaci ističu da ovaj trik pomaže ako želite da skinete višak kilograma.

Za svaku osobu postoje različiti procesi i planovi mršavljenja, ali stručnjaci ističu da ovaj trik za doručak topi salo kod svake osobe, piše “Lepa & srećna“.

Ako želite da skinete višak kilograma, nikako nemojte da preskačete doručak. Istraživanja pokazuju da većina ljudi može lako da skine 13 kg ako izabere pravu vrstu hrane za doručak. Stručnjaci ističu da vaš doručak treba da bude bogat proteinima (sir, jaja, jogurt, orašasti plodovi) i vlaknima (ovsene pahuljice, hljeb od cijelog zrna pšenice, žitarice). Ovakav doručak daće vam energiju, a ubrzat će metabolizam.

Savjetuje se da za doručak unesete maksimalno 250 do 300 kalorija, a najbolji trik za mršavljenje je da prvo doručkujete, a zatim vježbate. Na ovaj način sačuvat ćete u tijelu samo važne materije iz doručka, a sagorijet ćete ugljene hidrate. Kao odličan doručak za skidanje kilograma preporučuju se jaja, najbolje kuhana, i ovsena kaša. Nećete pogriješiti ako u kašu dodate bananu koja je prava energetska bomba i malo orašastih plodova. Rezultati neće biti vidljivi ukoliko ne vježbate i ako u toku dana ne pazite na količinu hrane i izbor namirnica koje jedete.

Komentari

komentara