Zdravlje

Kurkuma je savršeno oružje u borbi protiv viška kilograma

Napisao H. H.

Ovaj moćan začin ima nevjerovatna ljekovita dejstva i topi masne naslage.

Umjesto da kupujete skupe, neefikasne i štetne tablete za mršavljenje ili plaćate tretmane protiv celulita, probajte da se riješite masnih naslaga pomoću jednog čudotvornog začina, piše “Lepa & srećna“.

Indijski začin koji ima neverovatna ljekovita dejstva, savršeno je oružje u borbi protiv viška kilograma, a riječ je moćnoj kurkumi. Istraživanja dokazuju da kurkuma pomaže da smršamo i spriječava nastajanje masnih ćelija. Takođe, ovaj začin pretvara bele masti u smeđe i tako spriječava stvaranje masnih naslaga i pomaže da masti iz hrane daju energiju, a ne da se talože u tijelu.

Preporučuje se da svakog dana koristite 1 do 3 grama kurkume, a stručnjaci ističu da je najbolje svakog dana razmutiti kašičicu kurkume u čaši mlake vode kako bi imala što boli efekat na mršavljenje. Takođe, mnogi su probali da se riješe celulita pomoću ovog super začina, pa prije spavanja stavite kašičicu kurkume u čašu toplog mlijeka i očekujte fantastične rezultate. Bez obzira na to koliko je kurkuma moćna, neophodno je da regulišete ishranu i vježbate ako želite da smršate, a začin će pomoći da rezultati budu brže vidljivi.

Komentari

komentara