Zdravlje

Horor u New Yorku – Raskomadao majku testerom, razbacao dijelove tijela po gradu!

Napisao admin

Policija je identifikovala žrtvu kao 52-godišnju Tanju Bird. Svjedoci kažu da su glava, ruke, torzo, noge i ramena bili u kesama za smeće na Aveniji Igl. Bašid Meklin (23) priznao je da je ubio majku.


Mjesto zločina (foto: cafe.ba)

Bašid Meklin (23) prizna je da je raskomadao vlastitu majku Tanju Bird (52) i razbacao dijelove njenog tijela u kesama za smeće širom Južnog Bronksa, u Njujorku, rekli su izvori iz policije.

Poremećeni Bašid ubistvo je izvršio testerom u stanu u kome je živio sa žrtvom i svojim 7-godišnjim bratom Nasirom. Glava, ruke, torzo, noge i ramena našli su se u različitim kesama za smeće.

Službenici su, takođe, pronašli i kolica za kupovinu kojima je ubica prenio dijelove tijela iz njihovog doma na četiri lokacije koje se nalaze u relativnoj blizini mjesta na kome je počinio zločin. Jedna od lokacija je Avenija Igl, blizu 158. ulice. Birdova se plašila Meklina, koji je bio na uslovnoj slobodi nakon što je 2010. godine napao dva policajca nožem, a maltretirao je i brata Nasira, koji pati od Daunovog sindroma.

– Ne bih se nimalo čudila ako ju je zaista on ubio. Bila je preplašena pošto on nije mogao da kontroliše svoj bijes. Imao je užasan pogled – kaže 43-godišnja susjetka.

Premda je sam Bašid pozvao policiju da bi prijavio nestanak svoje majke, ubrzo je postao glavni osumnjičeni, i priveden je u stanicu policije radi ispitivanja.

Njegova sestra Porše Lovet kaže da on ne pokazuje znake kajanja.

– Pogledao me je u oči i rekao da nije učinio ništa loše kada ju je ubio. Više uopšte ne znam ko je on – rekla je ona.

cafe.ba

Komentari

komentara