Zdravlje

U posljednjoj poruci napisao "Bacila je sve niz rijeku" – Uhapšen mladić koji je zadavio lijepu doktoricu

Napisao admin

23-godišnji Aleksandar Šundić, koji osumnjičen da je jučer u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju djevojku Stelu Gundelj (25) je uhapšen. I dalje se veruje da je ljubomora glavni motiv za ovo ubistvo, što su juče za medije u Srbiji potvrdile i Steline drugarice.


Aleksandar Šundić (foto: doznajemo)

A u kakvom se on raspoloženju u posljednje vreme nalazio može posvjedočiti jedan od njegovih posljednjih statusa na Facebooku. Naime, Šundić je 26. januara postavio video Tošeta Proeskog u kojem pjeva “Bacila je sve niz rijeku”, popularnu pjesmu sarajevskih Indexa.

Uz video, Šundić je ostavio i nekoliko stihova te pjesme:

“Nek čuje bol u pesmi koju pevam njoj njoj, samo njoj… Zauvek neka nosi na srcu znak. Život je jedan ona bacila”, stoji na njegovom profilu. Poslije ovog posta, Šundić nije više pisao na FB-u.

Stelino tijelo policija je pronašla jučer ujutru u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković i odmah su posumnjali da je u pitanju ubistvo jer je nesretna djevojka imala hematome na vratu.

Kako se nezvanično doznaje, Šundić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se dogodilo ubistvo najprije pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao:

“Posvađao sam se sa Stelom. Mislim da sam je ubio. Hitno dođi u njen stan”, spustio je slušalicu nakon čega je Šundićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć, a obaviještena je i policija.

Stela Gundelj je inače iz Stare Pazove, a u iznajmljeni stan se preselila prije nekoliko meseci, kada se i zaposlila u jednoj farmaceutskoj kući. Završila je Medicinski fakultet i aktivno se bavila folklorom igrajući u KUD “Dukat”.

– Bila je odličan student, Medicinski fakultet je završila u roku, bila je na praksi na nekoj klinici u Njemačkoj. Zaposlila se prije nekoliko meseci, bila je mnogo vrijedna – priča njena drugarica.

Stela Gundelj je 13. jula 2012. na svom FB profilu ostavila sljedeći komentar: “Neopisiva sreća, ludilo, uzbuđenje, jer dva slova menjaju stvari. Dr Stela Gundelj. Gotov fakultet.”

doznajemo / blic

Komentari

komentara