Zdravlje

ISTETOVIRAO SE, PA URADIO NEŠTO ŠTO NIKAKO NIJE SMIO: Nakon dva mjeseca umro je u stravičnim bolovima (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Napisao H. H.

Muškarac (31) latinoameričkog porijekla preminuo je od sepse jer mu se rana od tetovaže inficirala dok je plivao u moru.

Iako su mu ljekari savjetovali da se dvije sedmice nakon što uradi tetovažu ne smije kupati u bazenu ili u moru, on je ignorisao savjet i otišao u Meksiko.

Kako mu je tetovaža bila svježa, zarazio se bakterijom koja jede meso, što je na kraju dovelo do njegove smrti. Samo dan nakon što je plivao dobio je groznicu i osip oko tetovaže.

Budući da mu se stanje pogoršalo, završio je u bolnici. U roku od 24 od prijema u bolnicu doktori su morali da ga prikače na aparate, jer su organi krenuli da mu otkazuju.

Posle dvije nedjelje, ljekari su mislili da će ga uskoro pustiti kući, ali je pacijent doživio septički šok. Umro je poslije dva mjeseca od prijema u bolnicu.

Tatoo umjetnici bi trebali da upozoravaju klijente da najmanje dvije nedjelje poslije rađenja tetovaže ne smiju da plivaju, jer rani treba izvjesno vrijeme da zaraste.

Pogledajte video (uznemirujući sadržaj):

Izvor:

Komentari

komentara