Magazin

2017. je GODINA LJUBAVI: Jupiter dugo u Vagi, znaku braka i odnosa – Što ovo donosi vama?

Napisao H. H.

Ako ste trenutno u vezi ili jednostavno želite započeti romansu, onda imamo dobre vijesti. Čini se da 2017. može biti vaša godina za ljubav.

“Gotovo cijelu godinu Jupiter (planet prilika) je u Vagi, znaku braka i odnosa”, kaže autor i astrolog Lisa Allen. “Dakle, sveukupno, ovo će biti dobra godina za romantiku, kao i za ozbiljna partnerstva.”

To je također slučaj ako pogledate i kinesku astrologiju. Kao što Allen kaže, 2017. će biti puno mirnija od 2016. godine (uskoro završava godina majmuna, te započinje godina pijetla).

Zbog ove  smirenije energije, ima smisla zašto bi moglo doći do pozitivnog pomaka u svim našim odnosima, piše The Earth child.

Želite li vidjeti što vam zvijezde spremaju? Ako je tako, čitajte dalje kako bi provjerili ljubavna predviđanja za svoj horoskopski znak za 2017. godinu.

Vodenjak (20. siječanj-18. veljače)

Ako ste u potrazi za novim odnosom, onda je ovo vaša godina, kaže Allen. Postoji čak i mogućnost da ćete upoznati novu osobu u sljedećih nekoliko tjedana. Dakle, samo naprijed i ugrabite je.

Samo budite sigurni da je vaš novi partner netko tko vam može ponuditi stabilnost, dok vam istovremeno daje i potreban prostor. Ako zaista želite da taj odnos funkcionira, to je vrsta ravnoteže koja će vam trebati.

Riba (19. veljače-20. ožujka)

Ribe nisu uvijek usmjerene na odnos. I to je sasvim u redu. Ali, ako ste ipak u potrazi za romansom, bit će vam super lako naći nekoga.

Imajte na umu, međutim, da možda nije vrijeme za nešto ozbiljnije, kaže Allen. ” 2018. godina će biti bolja za ozbiljnije veze, no možete se zabaviti za vrijeme procesa otkrivanja.”

Ovan (21. ožujak – 19. travanj)

Vi ste u 2016. bili toliko zauzeti da niste čak ni razmišljali o vezi. Ali ako želite da se to promijeni, u ovoj godini je to sasvim moguće. U stvari, možete čak biti preplavljeni s prilivom mogućih partnera – iako većina neće biti dobar izbor.

Ako se čini da je to slučaj, ne pokušavajte ništa na silu. Allen kaže da bi se nešto dobro moglo pojaviti u svibnju. Dakle, učinite sami sebi uslugu i čekajte.

Bik (20. travanj – 20. svibanj)

Ukoliko želite vezu, prilika će se sigurno pojaviti ove godine – ako ste spremni popustiti malo.

“To ne znači da morate ugroziti ono što vi jeste – samo napravite malo mjesta za promjene dok god su promjene zdrave i sve dok vam ne oduzimaju energiju iz vaših projekata“,  objašnjava Allen. Prava osoba potpuno će poštivati ​​ovo.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Iako ćete vjerojatno imati nekoliko romantičnih susreta, 2017. godina nije vaša godina za ozbiljnu vezu. Dakle, umjesto da se smirite, izađite i zabavite se.

Samo budite sigurni da ste iskreni u vezi svojih namjera prema svim osobama s kojima budete izlazili. “Nemojte nikome slomiti srce, jer bi se  ti ljudi mogli vratiti u vaš život u budućnosti“, kaže Allen.

Rak (21. lipnja -20. srpanj)

Ako ste imali u zadnje vrijeme težak period, ima smisla zašto ne želite to ponoviti. Pa ipak, pronalaženja partnera često podrazumijeva izlazak iz zone udobnosti. Kao što Allen kaže: “Vi ste vrijedna lovina, ali nitko neće to znati ako ostanete van radara.”

Dakle, koristite novu godinu kao inspiraciju za spoj ili dva – čak i ako ste nervozni. Obećavam da će se potpuno isplatiti.

Lav (21. srpanj  – 22. kolovoz)

Ako pogledate oko sebe, vjerojatno ćete shvatiti da imate mnogo prilika na ljubavnoj sceni. A ipak, možda ćete shvatiti da ste izbirljivi.

Kada se to dogodi, važno je biti siguran da ste izbirljivi u pravim stvarima (da se ne radi o vanjskom izgledu ili bilo čemu plitkom kao što je to). Na taj način ćete uloviti dobru „lovinu“, nekog tko najvjerojatnije dijeli sve vaše principe.

Djevica (23. kolovoz – 22. rujan)

Vi ste nevjerojatno vrijedna osoba. Ako želite pomak od te energije u pronalaženju odnosa, to će biti moguće učiniti krajem 2017.

Međutim, ako biste se radije usredotočili na rad i druge projekte, onda bi možda bilo bolje da se sačuvate od nevolje i preskočite ljubavne sastanke do iduće godine.

Vaga (23. rujna – 23. listopada)

Jupiter – planet prilika – bit će u vašem znaku većinu vremena u 2017. godini. Dakle, ako ste raspoloženi za novu ljubav, ovo bi mogla biti vaša godina, kaže Allen.

Kako bi bili spremni, budite sigurni da točno znate što želite, a zatim ostanite fokusirani na to. (Ili u najmanju ruku, neka vam bude jasno makar što je to što ne želite). U svibnju ćete posebno imati sreće s odnosima.

Škorpion (24. listopad – 21. studenog)

Škorpioni su super sretni u tome što rijetko imaju problema s privlačenjem novih partnera. No, to znači da često privlače i pogrešne vrste ljudi. Zvuči poznato?

Vaš prioritet u 2017. bi trebao biti da shvatite što zapravo želite od veze. Nova godina donosi i neke pozitivne utjecaje u vašem životu, zato budite spremni kada se to dogodi.

Strijelac (22. studenog – 22. prosinac)

Strijelci vole svoju slobodu, a ipak mnogi od vas su već u ozbiljnim vezama, kaže Allen. To je zato što je Saturn – također planet predanosti – bio u vašem znaku neko vrijeme. Ako stvari funkcioniraju, nastavite s tim.

No, ipak pronađite vremena za kreativnost i istraživanje. (Dvije stvari za kojima žudite.) Ako ste još uvijek sami, ne brinite. Još uvijek imate “dosta vremena da pronađete onu pravu osobu koja će vam omogućiti da budete ono što jeste.”

Jarac (23. prosinac – 19. siječnja)

Ako niste u vezi, mogli bi dobiti osjećaj kao da se nešto dobro pojavljuje na horizontu, ali ipak nije sve kako treba biti. Nemojte žuriti.

Pričekajte neko vrijeme, a prava osoba će vjerojatno doći kasnije u godini. Bez obzira na vaš ljubavni status – čini se da 2017. ima puno toga u spremištu za ljubav.

Komentari

komentara