Magazin

Japanski horoskop: Ljude rođene u ovim godinama očekuje velika sreća do kraja ljeta

Napisao H. H.

Osobe koje su rođene u ovim godinama pripadaju znaku Voda u japanskoj astrologiji! Baš njih očekuje velika sreća do kraja ljeta…

Japanska astrologija ima devet brojeva, a svaki od njih predstavlja jedan horoskopski znak. Vaš horoskopski znak ćete naći prema godini rođenja. Međutim, astrološka godina počinje 3. februara i završava 2. februara naredne godine.

Za osobe rođene u broju 1 ovo će biti godina promjenljive sreće, ali je ljeto dobro doba godina za vas. Ne pokušavajte da mijenjate okolnosti i sredinu u kojoj radite, umjesto toga pomozite drugima da se prilagode novim uslovima i naći ćete novi smisao. Strpljenje je riječ koju treba sebi da ponavljate svakog dana do jeseni, jer je to formula vašeg uspjeha.

Osobine BROJA 1

Prilagodljivi su, društveni i neopterećuju ljude. U mladosti su promjeljive sreće, kao zreli se stabilizuju. Vode brigu o porodici, omiljeni su i strpljivi. Slažu se sa brojevima; 7, 6, 4 i 3.

Avgust je vaš mjesec, prilagodite se okolnostima i biće uspjeha!

Možda ćete sresti osobu svog života, a susret će se desiti uz pomoć rodbine ili prijatelja.

U avgustu će sreća za vas bukvalno sijati kao avgustovsko sunce. Uspijevat ćete u svemu, vaša popularnost će rasti među ljudima. Pazite da se ne ponesete uspjesima i delite radost sa drugima. Moguća su unaprijeđenja,dobar kontakt sa nadređenima, a možda ćete promijeniti posao.

Posao:

Okolnosti su drugačije od očekivanih, ali ako se naviknete na novo okruženje imat ćete uspjeha.

Zdravlje:

U široj porodici će biti promjena, vjenčanja ili razvodi. Morate izbjegavati stres i uzbuđenja.

Ljubav:

Oni koji nisu u vezi ili braku upoznaće nekog. Oni koji su u dugoj vezi donijeće odluku. Budite pošteni prema partneru i donesite odluku.

Stanovanje.

Avgust je odličan period na polju nekretnina, selidbu, kupovinu ili prodaju.

Dobri pravci:

Dobar pravac za vas je jugoistok gdje ćete sakupiti energiju ili na sjeveru gdje ćete steći nova poznanstva, pišu “Novosti“.

Komentari

komentara