Magazin

Horoskop – stižu lijepe vijesti na planu finansija i ljubavi: Otvara se magično polje želja u vladavini Jarca (do 21. januara)

Napisao H. H.

Horoskop – otvara se magično polje želja! Najveća čarolija dogodiće se na polju ljubavi i finansija!

Sretan rođendan dragi Jarčevi ! Došla nam je zima! A kad cijela sjeverna hemisfera uđe u zimsko godišnje doba, kreću i rođendani Jarčeva. Pa, Sretan vam rođendan, dragi Jarčevi! Dok Sunce ne uđe u znak Vodolije (19. januara) i dok budete slavili svoje rođendane, desit će se mnoge promjene na nebu.

A kakve vas sve promjene očekuju tokom vladavine Jarca, u nastavku otkriva profesionalni astrolog, Nataša Panić.

Vrlo interesantan period, naročito za pripadnike zadnje dekade Jarca (rođeni od 10. januara do 19. januara) jer Pluton na nebu još uvijek ide ovim znakom i donosi im veliko životno spremanje i čišćenje. Jupiter i Saturn baš na prvi dan zimske kratkodnevnice, prave konjukciju u Vodoliji, što znači da su ove dvije planete napustile znak Jarca nedavno, te da sada Jarčevi mogu malo i da odahnu.

Dosta je bilo lekcija, napora, učenja i teškoća, pa iako će Pluton još nekoliko godina biti u ovom znaku, Jarčevi imaju podršku drugih dalekih planeta. Promjene, dragi Jarčevi, dolaze vam iz polja finansija, materije i vrijednosti, ulaganja i posla, pa su veće poslovne promjene u pozitivnom smislu na vidiku, ali i promjene u načinu razmišljanja, stavova prema mnogim životnim situacijama, u odnosima. Moguće su i selidbe, više kraćih ali i daljih puteva u toku godine, intenzivniji odnos sa braćom i sestrama, rođacima.

U svakom slučaju teret sa leđa je spao, odahnite, bavite se svojim zdravljem i u svakom slučaju raščišćavanjem prostora oko sebe ali i u sebi, da biste napravili mjesta za nove ljude, ideje i nove projekte.

U toku narednog mjeseca, od 8. januara u znak Jarca će ući i planeta ljubavi Venera, pa za pripadnike ovog znaka smiješi se i ljubav i zajedno sa Mjesecom koji se našao za trenutak ulaska Sunca u njihov znak, u Ribama zagrljen sa Neptunom, razbuktao maštu, čaroliju i protresao magičnu kutiju, koja je možda bila zatrpana od prevelikih obaveza i posla, duboko u njima, onu magičnu kutiju sa leptirićima, željama, strašću i laganim i lijepim dešavanjima sa nekom osobom koja im ulazi u život ili je već tu. Kutija se otvara, pa interesantna godina u emotivnom smislu je definitivno pred njima, piše “Mogu ja to sama“.

Uživajte dragi Jarčevi, u predstojećoj godini i lijepim dešavanjima koja uvek dolaze poslije teških… Sretno!

Komentari

komentara