Magazin

Sreća – biti bezuvjetno sretna osoba: Što napraviti da bi se prisjetili osjećaja sreće i ojačali ga?

Napisao H. H.

Sreća je stanje ravnoteže sa svojim pravim ja.

Prilikom osjećanja sreće trebali bismo biti svjesni ove činjenice i pozorno održavati, pamtiti, jačati tu vibraciju. Kada smo u ravnoteži, sinkronicitetu sa svime što postoji onda primjećujemo kako nam sve ide od ruke, s lakoćom. Ostvaruju se naše želje, manifestiramo svoje ideje, kreativni smo, zdravi i puni energije.

Ono što bismo trebali raditi svaki dan jest obraćati pažnju na svoje osjećaje i napraviti sve što je u našoj mogućnosti da se osjećamo dobro, skladno. Kada se jednom naviknemo kako do osjećaja sreće, svaki dan našeg života postaje sve veće i veće divno iznenađenje.

Postoje tehnike kako do pozitivnih, visokih vibracija. To može biti meditacija, pisanje svih pozitivnih aspekata života, zahvalnost, ljubav, prisjećanje odličnih životnih trenutaka i slično. Bitno je znati gdje vam je fokus. Ukoliko vas u određenom trenutku okružuje negativa, fokusirajte se na jedan posto nečeg pozitivnog, ako toga nema izvan vas, onda pozitivno sidro uvijek možete pronaći unutar sebe. Prebacite fokus na svoju unutrašnjost i upotrijebite maštu.

Važno je da ste svjesni i da svoju energiju usmjeravate tamo gdje želite. Rezultat će automatski biti stanje ugode. Također je važno znati da se sve ovo ne događa samo po sebi jednom vašom odlukom, već da određeno vrijeme trebate doslovno trenirati svoje misli, pratiti ih, mijenjati i usmjeravati. Voljenje, cijenjenje i prihvaćanje sebe je najvažniji sastojak sreće,piše http://atma.hr/

U videu sam dala nekoliko primjera koji su iznimno učinkoviti. Budite uporni, vježbajte i promjena će biti iznenađujuća!

Komentari

komentara