Magazin

Saša Matić napravio haos u Tuzli, a kad je na binu izašla Jelena Karleuša, nastalo totalno LUDILO!

Napisao H. H.

Saša Matić je održao spektakularan koncert u Tuzli, na kom su mu gosti bili Jelena Karleuša, Rada Manojlović i Aco Pejović

Saša Matić je održao spektakularan koncert u Tuzli, pred dvoranom prepunom poštovalaca lika i dela ovog pevača, koji su uglas horski pevali njegove najveće hitove.

Saša je koncert otvorio pesmom “Anđeo čuvar”, a publiku je pozdravio rečima: “Dobro veče, Tuzla”, zahvalio im se na dolasku, i do kraja večeri nije puno pričao, već je pustio da muzika govori umesto njega.

Posle “Anđela čuvara” usledila je pesma sa samog početka pevačeve karijere “Kad ljubav zakasni”, a zatim je ređao i ostale hitove: “Lagala je grade”, “Ruzmarin”, “Ne znam ja da muški poginem”, “Sve je na prodaju” i mnoge druge.

Pevača je na sceni pratio specijalni gost, orkestar Aleksandra Sofronijevića, a poznat kao čovek koji ništa ne prepušta slučaju, sve je zvučalo besprekorno.

U jednom trenutku se Saši na sceni, na oduševljenje publike, pridružila i Rada Manojlović sa kojom je izveo veliki hit “Mešaj, mala”, kao i Aco Pejović.

jk1

Takođe, specijalna gošća bila je i Jelena Karleuša koja je sa Sašom otpevala “Ne smem da se zaljubim u tebe“, a onda i par svojih hitova. Kao i uvek, Jelena Karleuša je muški deo publike ostavila bez daha svojim stajlingom.

Mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, kulture i drugih branši, došle su da podrže Matića.

Komentari

komentara