Magazin

SRAM TE BILO, BALAVČE LAŽLJIVI! Seka isprozivala klinca koji je lažirao dopisivanje sa njom!

Napisao H. H.

Pevačica Seka Aleksić doživela je neprijatnost kada je došla u posed izmišljene montirane prepiske sa jednim tinejdžerom, čije je to delo

Naime, Adis Adrović je napravio sliku izmišljene prepiske sa pevačicom i hvalio se drugovima. Seki se ovaj gest nikako nije dopao, pogotovo što se u prepiski pominje i njen muž Veljko.
U jednoj od poruka je pisalo da ne želi da se dopisuju preko Instagrama jer Veljko te poruke čita, a onda je napisan broj i molba da je zove na Vajber.

– Nije bolest sve sto boli! Klinac od 18 godina Adis Adrović iz Novog Pazara napravio je ovu fotku i hvali se da se dopisivao sa Sekom Aleksić! Većini svojih prijatelja sa Instagrama je poslao ovu fotku i nekoliko njih mi je javilo šta se dešava! Sram te bilo, balavče jedan lažljivi! Nevaspitani stvore! Super je što si ostavio i ovaj broj telefona, policija će te lakše locirati! Nadam se da će ti i roditelji ovo videti, i da ćeš imati adekvatan odgovor za ovu laž i za takvo ponašanje! Sram te bilo, budalo! Molim sve divne ljude iz Novog Pazara da se potrude da ovo dođe što pre do tvojih roditelja, policija će se svakako potruditi – napisala je Seka na Instagramu.

seka

Komentari

komentara