Magazin

Niko nije znao: Pjevač Eldin Huseinbegović završio u bolnici zbog ovoga!

Napisao H. H.

Eldin Huseinbegović ostavio je iza sebe dosta dobrih pjesma, a on svojoj publici uvijek donosi nove i lijepe stihove. Pjevač je nedavno završio u bolnici zbog iscrpljenosti, a nakon što su zdravstveni problemi ostali iza njega posvetio se poslu i novim planovima. Eldin nam govori o svojoj publici, nastupima, ali i zbog čega svojoj kćerki neće preporučiti da nastavi njegovim stopama.

– Hvala Bogu, zdravstveni problemi su iza mene. Ponovo se vraćam muzici i pjesmi – počinje priču Eldin. Danima sam imao visoku temperaturu, a to je sve od iscrpljenosti. Doktori su radili sve moguće pretrage, i konačno sam kod kuće, nakon što su se uvjerili da je sve u najboljem redu. Kad odete u bolnicu, tek tada shvatite da imate neke posebne naočale kroz koje posmatrate život – kaže Eldin Huseinbegović koji se oporavlja.

On je otkrio koliko mu znači podrška porodice, kao i to da li bi volio da njegova kćerka krene njegovim stopama.

– U ovom poslu je zaista presudna podrška porodice. Onim ljudima kojima ona nešto znači, pogotovo. I uvijek mi je porodica na prvom mjestu. Ne bi mi bilo drago da neko od mojih krene u muzičke vode na ovaj način. Zaista, ima puno ljepših životnih poziva nego što je muzika.

Komentari

komentara