Magazin

ŽIRI ZANIJEMIO: Okršaj oca i kćerke u “Pinkovim zvezdama“!

Napisao H. H.

U trećoj epizodi “Pinkovih zvezda“ kandidati su briljirali, ali otac i kćerka iz Požege uspjeli su da zbune žiri. Dvadesetogodišnja Andrijana Radonjić nastupila je druga po redu i predstavila se Stojinom pjesmom “Žena starija“, ali ju je savladala trema.

Ipak, žiri joj je dao još jednu šansu, ali je nije iskoristila jer je uzela “prevelik zalogaj“. Radonjićeva je, naime, otpjevala hit Marije Šerifović “Bol do ludila“ i dobila tri glasa.

kcerka

– Žao bi mi bilo da ne prođeš dalje, imaš predispozicije da budeš velika zvijezda. Evo ja ću ti odabrati i finansirati prvu pjesmu i vidjećeš – obećala je Dara Bubamara, što je Draganu Mirković oduševilo.

U jednom trenutku na bini se pojavio 43-godišnji Duško Radonjić, inače otac četvoro djece. On je svojom pjesmom podigao na noge Zoricu, Draganu i Daru koje su bile oduševljene Duškovom energijom.

dusko

– Kad sam vidjela da je otac četvoro djece bilo mi je svejedno kako će pjevati. Željela sam da mu pružim podršku. Svaka čast i njegovoj ženi – rekla je Zorica, a potom je Milan Kalinić saopštio da je Duškova kćerka u stvari Andrijana, kojoj je Dara obećala pjesmu.

Žiri je bio potpuno zbunjen! Radonjić je potom otpjevao Luisovu numeru “Ne kuni me, ne ruži me majko“, ali je dobio tri glasa i trebalo je da ide u baraž.

Međutim, kako je desetoro takmičara dobilo svih pet glasova i direktno se plasiralo dalje, baraža na kraju nije ni bilo.

Komentari

komentara