Magazin

Glumica ne izlazi u javnost – U ukletoj kući glumice Charlize Theron dogodio se strašan zločin

Napisao admin

Charlize Theron ponovo proživljava traumu iz djetinjstva.


Charlize Theron (foto: cure.ba)

U kući u kojoj je njena majka 1991. godine u samoodbrani ubila glumicinog oca ponovio se stravičan zločin.

Na imanju u Benoniju pokraj Johannesburga u Južnoj Africi na kojem je Charlize odrasla, prodavača automobila Barryja Newkanda pet provalnika zatočilo je i mučilo do smrti.

Kako prenosi RadarOnline, prošloga petka petorica nasilnika došetala su do njegove kuće, pretvarajući se da su zainteresirani za kupnju automobila.

Što se tačno dogodilo, afrička policija još uvijek pokušava saznati, no sudeći po službenom iskazu, iz kuće ubijenog nestali su mobitel, laptop, dvije kamere, iPod i zlatni lančić. Na njegovu tijelu pronađeni su strahoviti tragovi mučenja – opekline od pegle, cigareta… tijelo je pronađeno zamotano u vreće za smeće.

Zločin ovoga kalibra u tom mjestu nije se dogodio godinama, tačnije zadnji je zabilježen prije tačno 22 godine i vezuje se uz prezime Theron.

U zloglasnoj, neki kažu i ukletoj kući, otac oskarovke godinama je zlostavljao njenu majku. Njihov odnos, prepun nasilja, vrištanja i plača na koncu je završio tragično.

‘Godinama sam se suočavala s tim hororom. Mislim, čovjek se ne nada da bi se nešto takvo moglo dogoditi u vašoj porodici. Ali eto, dogodilo se. Moja je majka ubila mog oca!’, izjavila je glumica godinama nakon užasa koji je proživjela.

Naime, kako je ispričala njena majka, te crne noći njen otac, u vidno alkoholiziranom stanju stigao je pred porodični dom. Vatrenim oružjem pucao je po ulaznim vratima, a potom ušao unutra. Doteturao je do sobe 15-godišnje kćerke Charlize i urliknuo: ‘Večeras ću vas obje ubiti’. Glumicina majka Gerda Maritz nije čekala – uzela je pištolj i upucala supruga, što je zauvijek obilježilo lijepu Charlize.

Novi zločin u njenom domu iz djetinjstva dirnuo je stare rane pa glumica ovih dana ne izlazi u javnost i ne razgovara čak ni s prijateljima.

cure.ba

Komentari

komentara