Magazin

Jetset – PANIKA: Soraji ukradene vruće fotke sa Pi Didijem! (FOTO)

Napisao admin

Soraja, kojoj je na Ibici ukraden mobilni telefon, sada je u panici jer su u javnosti počele da se pojavljuju slike koje su bile u telefonu, a najviše je brinu eksplicitne slike sa reperom Pi Didijem


Soraja Vučelić, kojoj su nedavno na Ibici ukrali mobilni telefon, trenutno je u pravoj panici jer su počele da se pojavljuju slike koje su se nalazile u telefonu, a starletu najviše brine to da svJetlost dana ne ugledaju vruće fotografije koje je snimila sa američkim reperom Pi Didijem dok se “odmarala” na njegovoj jahti.

– Pi Didi i Soraja su se baš družili na Ibici, preko njega je upoznala i Paris Hilton. Većinu vremena provodili su na njegovoj jahti, na kojoj je organizovao velike žurke. Na jednoj od njih nestao joj je telefon u kom je bilo dosta fotografija koje nikako ne bi smIJele da dospIju u javnost! – otkriva izvor blizak Soraji i dodaje:
– Soraja strahuje zbog toga što je lopov već pustio neke slike, koje su, eto, došle i do vas. Posebno se plaši šta će biti ako isplivaju i eksplicitne slike s Didijem. Te fotke su već ponuđene nekim stranim medijima, a za otkup se traži velika suma novca.

Kada je čula o kojim se fotografijama radi, Soraja je bila prilično zbunjena.
– Znate, ja to ne smijem da komentarišem uopšte. U šoku sam! To su bile najobičnije slike sa žurki, baš kao ona sa Paris Hilton. Slučaj je prijavljen policiji – rekla je Soraja, koja tvrdi da na fotografijama nema nikakvog eksplicitnog sadržaja.

cure.ba

Komentari

komentara