Magazin

Anabela se ŽESTOKO POSVAĐALA sa suprugom jer je PROVEO VEČE sa Sorajom!

Napisao A. K.

Anabela Atijas žestoko se posvađala sa suprugom Andrejem zato što je proveo veče sa Sorajom Vučelić. Pjevačica je odlijepila kada je saznala da njen dragi bio u noćnom provodu sa atraktivnom starletom. Njih dvoje su zajedno bili u jednoj beogradskoj diskoteci, gdje su lumpovali do ranih jutarnjih sati.

Prvo je u klub došao Andrej sa drugovima, a ubrzo se pojavila i Soraja sa dvije drugarice i sjela za separe pored njegovog. Andrej ju je odmah zapazio, ali joj u prvi mah nije prišao. Međutim, kako je veče odmicalo, tako je on sve više gledao u nju i na kraju je odlučio da joj priđe – započinje priču izvor za Informer koji se zadesio tamo.

 

On objašnjava da su Soraja i Andrej djelovali veoma prisno:

 

– Anabelin muž ju je pitao da se upoznaju, a onda joj je rekao: “Ti si baš super, uživo si kao Barbika“. Ona mu se zahvalila, a onda su nastavili da ćaskaju i da se kikoću. Andrej je bio veoma ljubazan prema Soraji, ponio se kao pravi džentlmen, ponudio joj je da pređe kod njega u separe, ali ona je to odbila. U jednom momentu, Andrej ju je pitao da se fotografišu, na šta je Soraja pristala.

 

Najveći problem je nastao upravo zbog fotke koje je Anabelin suprug okačio na društvene mreže.

 

– Ponesen pozitivnom atmosferom i zanesen njenim izgledom Andrej je odmah okačio fotografiju na Instagram, a ispod je napisao #volimte i #prijatelji i tagovao Soraju. Kada je Anabela vidjela, potpuno je odlijepila. Nije mogla da vjeruje šta je njen suprug uradio. Jedva je prežalila to što je njen suprug bio u noćnom provodu sa Vučelićevom, a kada je vidjela da je to zajedničko druženje ovjekovječio, i još postavio na društvene mreže, potpuno je izgubila kontrolu.

 

Izvor blizak pjevačici tvrdi da je osula žestoku paljbu po supruga, da se izvikala na njega kao što nikada nije prije i da mu je rekla i ono što misli i ne misli.

(informer)

Komentari

komentara