Magazin

Drama u centru Beograda: Soraju pokušali da likvidiraju! Jedva izvukla živu glavu!

Napisao A. K.

Neprijatelji Soraje Vučelić i dalje se ne smiruju!

Ona je prošle nedelje izazvala saobraćajni udes kada je svojim džipom udarila u kombi. Međutim, pozadina te priče nije nimalo naivna! Kako smo saznali, Soraji su kočnice na automobilu namerno onesposobljene kako bi došlo do tragedije.

“Soraja je prošle nedelje, oko 13 sati, krenula na snimanje jedne emisije i čim je upalila auto, primetila je da nešto ne štima sa papučicom za kočenje. Ipak, verujući da nije ništa opasno, nastavila je sa vožnjom i već na prvom semaforu, kada je trebalo da se zaustavi, kočnice nisu reagovale”, priča njena bliska prijateljica i dodaje:

“Uzalud je pritiskala kočnicu, ali nije bilo efekta. Baš se uspaničila jer nije znala šta da učini, odnosno, kako da zaustavi auto, a da pritom ne ugrozi život ni sebi ni drugima. Drama je, srećom, trajala vrlo kratko, ali je njoj izgledala kao večnost. Sa leve strane je bila suprotna traka, a sa desne parkiran beli kombi sa upaljena sva četiri svetla. Shvatila je da je najbolje da udari u taj kombi u kom nema nikoga i tako zaustavi džip! U suprotnom, da je udarila u nekog ko je bio aktivan u saobraćaju, ko zna kako bi se sve završilo”.

Soraja je potvrdila naša saznanja i dodala da pretpostavlja ko stoji iza svega kao i da slučaj sada rešava policija.

Podsetimo, njoj su prošle godine zapalili novi “rendž rover” u centru Podgorice. Kako su mediji preneli, Soraja je tada bila na meti crnogorske mafije, ali se nakon toga o tom slučaju više nije pisalo.

A ŠTA SORAJA KAŽE O SVEMU I KAKO JE POLICIJA REAGOVALA MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU STAR-A KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

Komentari

komentara