Magazin

Britanci birali – Najbolje bikini tijelo ima Beyonce!

Napisao admin

Po izboru Britanaca, vojvotkinja od Cambridgea bolje izgleda u bikiniju od Cheryl Cole, Elle Macpherson i Kim Kardashian.


Beyonce (Foto: Cure.ba)

Iako je Kate uspjela pobijediti sestru Pippu, titulu najboljeg tijela dobila je Beyonce. Uprkos silnim pohvalama na račun njene stražnjice, Pippa četvrto mjesto na listi dijeli sa Cheryl Cole.

Glumica Helen Mirren (67) zasjela je na osmo, a upola mlađa Katy Perry na deveto mjesto. Kate Middleton drugo mjesto dijeli sa Jessicom Albom dok Rihanna i Elle Macpherson dijele šesto mjesto. Na posljednjem, desetom mjestu, našla se Kim Kardashian s 3.7 posto glasova, prenosi 24sata.

A šta misli svijet?

Prema svjetskom glasovanju Kim Kardashian našla se na petom mjestu. Na prvom je Jessica Alba dok je Beyonce na drugom. Kate Middleton zauzela je treće, a Rihanna četvrto mjesto.

Frajeri na plaži

Britankama je na plaži najseksi David Beckham. Pobijedio je Daniela Craiga koji se zbog filmske scene u kojoj izlazi iz mora u ‘Casino Royaleu’ našao na drugom mjestu i Cristiana Ronalda koji je treći. Na desetom mjestu liste našao se Matthew McConaughey dok je Brad Pitt na sedmom, Ryan Reynolds na osmom, a princ Harry na devetom mjestu.

Beckhamu je prvo mjesto pripalo i prema svjetskom glasovanju dok je Brad Pitt na drugom. Treće mjesto zauzeo je Channing Tatum dok je Craig na četvrtom mjestu.

Top 5 ženskih tijela u bikiniju: Svjetsko glasovanje

Jessica Alba – 1%

Beyonce – 15%

Kate Middleton – 5%

Rihanna – 4%

Kim Kardashian – 3%

Top 5 muških tijela: Svjetsko glasovanje

David Beckham – 23%

Brad Pitt -13%

Channing Tatum – 11%

Daniel Craig – 5%

Cristiano Ronaldo – 4%

cure.ba

Komentari

komentara