Magazin

Koji horoskopski znaci su najbolje bake

Napisao H. H.

Svi obožavamo naše bake i smatramo ih najboljim i najvrijednijim osobama u našem životu.

Ali kada su u pitanju sljedeća tri horoskopska znaka, to je i više nego tačno. Ukoliko imate baku i rođena je u jednom ova tri znaka Zodijaka, vi ste najsretnija unuka na svijetu!

Vodolija

Ako je vaša baka rođena u znaku Vodolije, sigurno ćete se složiti s nama da imate sreće! Nikad vam neće biti dosadno sa njom jer ona priča najbolje priče na svijetu. Uvijek majstorski osmisli igre za malu djecu, a kad odrastu, vodi unuke u bioskop, pozorište, muzej… sve u cilju podsticanja intelektualnog razvoja. Bake Vodolije uvijek se prilagođavaju svojim unucima i zato su uvijek najbolji prijatelji, prenosi “Ženski magazin“.

Blizanci

Bake rođene pod ovim znakom uče svoje unuke da budu hrabri, da se ne plaše svojih želja i da imaju čvrsto mišljenje o svemu. One žive u trenutku i pokušavaju da nauče porodicu isto. Zahvaljujući ovom načinu života, uvijek je dobro raspoložena. Ova baka se takođe boji starenja, pa uvijek izmišlja nove aktivnosti kako bi ispunila vrijeme svojih i unuka.

Rak

Bake rođene u znaku Raka su najljepše žene na svijetu. Njihova vrata su uvijek otvorena za rodbinu i prijatelje. Još od malih nogu, sve vrijeme provode kod kuće sa porodicom i sanjaju o složnoj porodici. U početku je žena u znaku Raka brižna supruga i majka, a kad dobije unuke – srce joj dvostruko raste!

Komentari

komentara