Magazin

Dobro se dobrim vraća – Beskućnik je pronašao novčanik sa 200.000 dolara! Vratio ga je vlasniku, ali ovakvu reakciju nije očekivao!

Napisao admin

U nevolji se poznaju junaci. Iako je ovaj 44-godišnji beskućnik imao svega 25 feninga u svom novčaniku, nakon što je pronašao tuđi, nije se dvoumio što učiniti s njim.


Foto: arhiva

Ova priča dolazi sa Tajlanda. Dizajner popularnog brenda Hermes je izgubio novčanik sa 200.000 dolara u njemu i mnoštvom kreditnih kartica.

Beskućnik je pronašao novčanik i shodno situaciju u kojoj se nalazio, s tim novcima je mogao kupiti hranu i prespavati na toplom mjestu, no on je ipak otišao do prve policijske postaje i prijavio.

Kada je vlasnik došao po njega, bio je beskrajno zahvalan. Na tome se nije završilo. Beskućniku se odužio tako što mu je poklonio novi stan u kojem će živjeti i posao kojim će moći platiti troškove života umjesto što bi mu dao običnu novčanu nagradu.

Da su svi ljudi ovakvi svijet bio bio ljepše mjesto. Ovaj ljubazni čovjek je dokaz da se dobro dobrima vraća i kako sam kaže zahvalan je na prilici koja mu je pružena i neopisivoj sreći koju osjeća zbog svog novog života.

 

magazin,ba

Komentari

komentara