Magazin

Darko Lazić našao način da skine 50 kilograma zbog zdravlja; koliko mu treba novca za to

Napisao H. H.

Darko Lazić ide na liposukciju da se riješi sala! Srbijanski folk pjevač trenutno ima 120 kilograma i pod hitno mora nešto da preduzme, jer mu prekomjerna težina ozbiljno ugrožava zdravlje.

Darko treba da skine 50 kilograma. Baš se ugojio, a visok je svega 175 centimetara. Težina mu dodatno opterećuje kuk, pa jedva hoda. Pokušao je da probuši kašiku, ali ne vrijedi. Voli čovjek da jede, pa to ti je. Zato je odlučio da ode na “isisavanje sala” – otkrio je izvor blizak pjevaču i dodao:

– Dodatni problem mu je to što se zbog kilaže brzo zamara, što mu teško pada, jer nastupa skoro svakog vikenda. Zbog toga na koncertima ne može da daje 100 posto sebe, plaši se da mu ne pozli.

Folker je prethodnog vikenda imao tezgu u Cirihu sa reperima Rastom Đurićem i MC Stojanom, pa je i njima ispričao da uskoro ide na liposukciju.

– Rekao je kolegama da mu nikako ne ide sa dijetom i da teško gubi kilograme. Zato vjeruje da je liposukcija najlakši način da se riješi viška, a poslije će voditi računa koliko jede. Rasta i Stojan su mu rekli da je bolje da sačeka da mu prođe koncert u Beogradu, pa da poslije ide na skidanje sala – priča dobro obavešteni izvor i dodaje:

– Ta intervencija će ga koštati oko sedam hiljada eura. Zdravlje mu je na prvom mjestu, tako da mu je novac najmanji problem. Ima dvoje djece i želi da se bori zbog njih i njihove budućnosti.

Lazićeva vjerenica Marina Gagić kaže da ga podržava u odluci da smrša.

– Biću uz njega kada ode na liposukciju i podržavat ću ga svim srcem. Stalno mu govorim da treba da smrša, ne zbog fizičkog izgleda, već zbog svog zdravlja. Meni je on lijep i debeo i mršav, ali debljina mu ugrožava zdravlje, tako da činimo sve kako bi se dotjerao u red – priča Marina, piše “Informer“.

Komentari

komentara