Magazin

Dara Bubamara – NEĆE U ŽIRI SA KARLEUŠOM! Dara Bubamara : Nisam kao Popović i Brena da gutam Jelenine uvrede!

Napisao admin

Popović i Brena su se žestoko pljuvali sa njom, nema šta sve nije bilo izrečeno u tim svađama i vređanjima, ali sada su prešli preko svega."


Foto: arhiva

Pevačica Dara Bubamara kaže da je pristala da bude u žiriju “Pinkovih zvezda” zato što je od Željka i Milice Mitrović dobila ponudu koja se ne odbija. Ipak, naglašava da ni za 100.000 evra ne bi prihvatila ponudu Saše Popovića i u žiriju “Zvezda Granda” sedela pored Jelene Karleuše. 

-Ne postoje pare zbog kojih bi ocenjivala pevače u “Grandu”, ma ni za 100.000 evra i to samo zbog Karleuše. Popović i Brena su se žestoko pljuvali sa njom, nema šta sve nije bilo izrečeno u tim svađama i vređanjima. I sada su prešli preko pljuvačine i poniženja zarad viših ciljeva. I on i Brena sigurno znaju zašto su progutali Jelenine uvrede. Ali ja to nikada neću uraditi! Ne znam šta da mi ponude: avione, kamione, milione, milione… Ma za tri života ne bih sedela sa njom u žiriju – iskrena je Bubamara.

Vrcava pevačica kaže da je od “Pinka” dobila sjajnu ponudu koju je bez razmišljanja prihvatila.

– To nije bila ponuda godine nego decenije! Dobila sam uslove koji se ne odbijaju. Pinkov “Siti rekords” će objaviti moj novi album, a radiće mi kampanju za koncert u “Areni”. Ljudi koji budu sedeli u stolicama “Pinkovih zvezda” su sam krem i elita na estradi i meni je tamo mesto – izjavila je pevačica za “Informer”.

srbijadanas.com

Komentari

komentara