Magazin

Po horoskopu najbolje! – ZODIJAK KAŽE: OVO SU 3 NAJBOLJE ŽENE ZA BRAK, A PRED TREĆOM BI SVAKO PAO NA KOLJENA…

Napisao admin

Iako su sve žene dobre, neke su ipak malo bolje čak i od onih najboljih… Saznajte među kojim horoskopskim znakovima se kriju najbolje žene za brak!


Foto: arhiva

Račica Kraljica

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voljeti skoro bezuslovno i bit će spremna čak i na kraj svijeta otići s vama ili zbog vas. Njena osjećanja su uvijek intenzivna. Uz nju ćete najzad spoznati što znači imati pored sebe pravo žensko. Ona je spremna sve učiniti kako bi izabranik njenog srca bio najsretniji čovjek na svijetu, piše “Kurir“…

 

Pošto je sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, uz nju vam je pozorište u kući zagarantovano. Ali to je mala cijena koju treba platiti za život u oazi poput one iz “Hiljadu i jedne noći”. Pored nje ćete živjeti kao “bubreg u loju”, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu!

Djeca su za nju svetinja i uvijek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. Tu na scenu stupate vi, da je zamijenite, ili joj priuštite malo odmora i uzvratite sve ono šta čini za vas. A sve što od vas očekuje je da je mazite, pazite i budete iskreni.

 

Lavica Vladarica

 

Lavica je jaka i otresita, prava ženka i ratnica. Ovo je žena nevjerovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko kada se poklopac na tegli od krastavčića zaglavi. Ona traži jednakog sebi pa pored nje nikako nećete biti samo običan čovjek, već supermen! Obožavat ćete ali nikad neće morati učiniti ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvijek ćete se pitati u čemu je kvaka.

Sve što radi za vas, ona radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najljepše na svijetu. Kad zahtjeva, svaka njena želja za vas je zapovijed. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav.

Ona se i za svoju djecu bori poput lavice. Uvijek će biti tu i na oprezu. Teško onom tko pokuša im učiniti nažao, ili kaže nešto ružno. Od vas zahtijeva samo da je obožavate, a što je to u odnosu na zanos koji vam pruža.

Jarica Carica

Pred ovom ženom bi svako pao na koljena pa zašto to ne biste i vi? Jaka kao crna zemlja, podnijet će sve, a dok ulaže nadljudske napore da učini što je naumila, nećete primijetiti ni kap znoja na njenom plemenitom čelu.

Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele.

državajte plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je voljela i dok ste bili “nitko”, a uz nju ćete sigurno postati “neko” – čovjek vrijedan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može očekivati.

Ako ste takvu ženu uspjeli privući, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovjek i koliko vrijedite. Dat će sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Ona odgaja pobjednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažu karakter i ustrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primjerom.

 

haber.ba

Komentari

komentara