Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – MARJANOVIĆI STJERANI UZA ZID! Ko će prvi da pukne, policija ponovo saslušava Jeleninog muža i svekra!

Napisao admin

Policija će u narednih nedjelju dana još jednom saslušati Zorana i Vladimira Marjanovića, supruga i svekra svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović!


Prema riječima Informerovog sagovornika iz istrage ovog zločina, koji potresa Srbiju već 85 dana, najprije će biti saslušan svekar Vladimir, a odmah potom i Jelenin suprug Zoran.

– Namjera inspektora koji rade na ovom slučaju jeste da još jednom ispitaju sve članove porodice Marjanović, jer se očekuje da će neko od njih uskoro popustiti i reći istinu o Jeleninom ubistvu. Policija više nema nikakvih nedoumica oko toga da oni dosta toga znaju o ovom zločinu, potrebno im je samo priznanje kako bi zatvorili krug i pronašli ubicu. U protekle dvije nedjelje ispitani su Jelenin djever Miloš i svekrva Zorica i već kod njih je uočeno dosta konfuznih i kontradiktornih tvrdnji. U policiji vjeruju da je svekar Vladimir najslabija karika u porodici i da će, ukoliko ga dovoljno pritisnu, izvući od njega istinu. Zatim će saslušati još jednom Jeleninog supruga Zorana, a onda ga suočiti sa onim što su policiji rekli njegovi članovi porodice. Tako bi Marjanovići praktično bili pritjerani uza zid i natjerani da kažu sve što znaju o Jeleninom ubistvu – kaže naš izvor iz istrage. 

 

Poznati kriminolog i bivši obavještajac Boža Spasić tvrdi da će policija nakon drugog kruga ispitivanja i poligrafskog testiranja sigurno doći do samog razrješenja ubistva pjevačice Jelene Marjanović.

– Završeno je prvo poglavlje policijskog ispitivanja, kada je ispitan svako ko bi nešto mogao da znao o ovom zločinu. Sada su inspektori sproveli odličnu taktiku i ponovo saslušavaju najsumnjivije osobe i one koje su na prvom ispitivanju davale kontradiktorne izjave. Nakon toga kreće ozbiljna i detaljna analiza. Sve izjave porodice Marjanović će se sklapati i ukrštati, provjeravaće se njihov alibi, raditi detaljna psihološka analiza ličnosti koja će se porediti sa njihovim ponašanjem sa početka ove istrage – objašnjava Spasić.

 

Prema njegovim riječima, sledeći na redu za policijsko ispitivanje su Jelenin svekar i muž. Njihove izjave će biti od velikog značaja.

– Već poslije ispitivanja svekrve Zorice i djevera Miloša došlo je do pomaka i otvaranja novih pravaca u istrazi. To je odličan znak. Dolazi do razilaženja u njihovim izjavama, ne poklapaju se jedni sa drugima i taj pritisak će policija iskoristiti da konačno neko od njih progovori o ubistvu – dodaje naš sagovornik.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara