Magazin

Svirepo ubistvo pjevačice – KAKVI SU OVO LJUDI?! MARJANOVIĆI PRAVILI ŽURKU: Porodica brutalno ubijene Jelene više nije u žalosti za njom!

Napisao admin

Porodica Marjanović više uopšte nije u žalosti za svojom svirepo ubijenom snajom Jelenom! Marjanovići su prekjučer, 77 dana poslije zločina, dočekivali goste u svojoj kući u Borči i pravili proslavu. Jelenin svekar Vladimir u jednom trenutku izašao je na kapiju i vidno raspoložen i nasmijan dočekao dvije žene koje su u posjetu došle sa kesama punim hrane i poklona.


Najstariji Marjanović ni i jednom trenutku nije izgledao kao čovjek u žalosti, a cijela atmosfera u kući i oko nje bila je poprilično živa i razdragana.

 

Odavno ne žale

Kako smo saznali, Marjanovićima su u posjetu došli rođaci sa kojima se nisu vidjeli od Jeleninog ubistva i specijalno za njih u kući je pravljen svečani ručak i proslava.

Sjajno raspoloženi Vladimir je izgrlio i izljubio dvije gošće koje su izašle iz crnog “ševroleta“ i živahnim koracima i pokretima pokazao im put kroz dvorište do ulaznih vrata.

Bilo je primijetno da gosti nisu izjavljivali Vladimiru saučešće, niti su se ponašali kao da dolaze u posjetu ožalošćenoj porodici.

Blizak prijatelj porodice Marjanović rekao nam je da se članovi ove porodice odavno ne ponašaju kao da žale za Jelenom.

– Najprije, primijetno je da uopšte više ne posjećuju njen grob, a niti im je groblje daleko, niti su oni u nekim velikim poslovima, pa da nemaju vremena za to. Drugo, kod njih u kući odavno ne vlada atmosfera žalosti. Uglavnom sede za stolom, piju kafu, pričaju… Jelenu gotovo da i ne pominju, ali ono što je nevjerovatno jeste da se ne priča više ni o tome ko je ubica, dokle je stigla istraga. Ne djeluje kao da im je to važno, ali im je zato od životnog značaja šta se o njima piše u medijima. Redovno čitaju sve novine, gledaju sajtove i samo komentarišu naslove. Definitivno, čudno se ponašaju – kaže naš sagovornik.

Ovaj prijatelj Marjanovića rekao nam je da su žene koje  bile kod njih u gostima najvjerovatnije Zoranove i Miloševe tetke, odnosno Zoričine sestre.

– Te žene smo i ranije viđali kod njih, ali otkako je Jelena ubijena, nisu dolazile. Sada su se pojavile kao da se ništa strašno nije desilo. Nije moje da osuđujem, međutim, od Jeleninog ubistva prošlo je nešto više od dva mjeseca i možda je prerano za ovakve proslave i svečane ručkove – dodaje prijatelj Marjanovića.

 

Smijeh i muzika

Informer je još prije oko mjesec dana pisao da Marjanovići uopšte ne žale za Jelenom i da se u njihovoj kući glasno smije i sluša se muzika.

– Kada dođete kod njih u kuću, nemate utisak da im je neko umro. Televizor je upaljen, čuje se glasna muzika, svi pričaju uglas, smiju se. Samo se na Zoranu vidi da mu je teško, da pati – rekao nam je tada jedan od prijatelja Marjanovića.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara