Magazin

ANA BEKUTA – Šaban Šaulić je mrtav za mene!

Napisao admin

Netrpeljivost između Ane Bekute i Šabana Šaulića ne jenjava. Pjevačica je toliko ljuta na kolegu da o njemu ne želi da govori ni s najbližim prijateljima.


Naime, na promociju knjige Vesne Dedić pjevačica je došla u pratnji Milutina Mrkonjića i sjela za sto gdje su bile njene kolege Aco Pejović, Saša Matić i Sergej Ćetković. U jednom trenutku povela se priča o Aninom i Šabanovom odnosu, što je isprovociralo pjevačicu.

 

Kraj prijateljstva

 

– Šaban je mrtav za mene! Neću da govorim o njemu i nemojte da mi kvarite veče – odbrusila je Ana.

 

Za stolom je zavladao muk. Mrka je pokušao da izvuče situaciju, pa je počeo da se šali na svoj i Anin račun. Na sreću, brzo su svi nastavili da pjevaju i da se vesele.

 

Podsjetimo, jedno od najvećih prijateljstava na estradi puklo je preko noći, a pravi razlog nijedan od aktera ne želi da otkrije. Problem je nastao kad su na snimanje „Zvezda Granda“ došli zajedno Mrkonjić, Šaulić i Ćazim Osmani. Vlasnici „Granda“ Lepoj Breni se nije dopalo prisustvo albanskog biznismena, pa je Mrku i Ćazima izbacila iz studija i zabranila im ulaz.

 

Žele joj sreću

 

Tek nekoliko mjeseci kasnije saznala je da je zapravo Šaulić insistirao da Osmani dođe na snimanje, pa se Brena izvinila Mrki. Međutim, Šaulićeva kćerka Sanela je nedavno zabiberila cijelu situaciju. To je shvatila kao napad na svog oca, pa je Ani, kako pjevačica tvrdi, slala prijeteće poruke. Tad su Bekuta i Šaulić prekinuli komunikaciju.

 

Jučer smo pokušali da kontaktiramo sa Bekutom, ali ona nije odgovarala na naše pozive, dok je Šaulić poručio:

 

– Moja porodica i ja Ani Bekuti želimo sve najbolje.

kurir

Komentari

komentara