Magazin

HAOS U NAJAVI – Marija Šerifović na čelu sa advokatskim timom demantuje vjeridbu!

Napisao admin

Poznata pjevačica je u petak na društvenim mrežama objavila sliku koja je izazvala lavinu komentara. Slika na kojoj se vide ruke s identičnim prstenjem dovele su do spekulacija da se Marija Šerifović vjerila, što je danas demantovala putem svog advokata.


`Moj klijent oštro demantuje sve iznijete natpise, obzirom da su iznijete brojne neistine na njen račun. Svi objavljeni naslovi i tekstovi sa ovom temom sadrže brojne neistine, koje su, prije svega, mom klijentu povrijedile čast i ugled i time nanijele veliku štetu.

 

Prije svega, neistina je da se Marija uopšte vjerila, te je potpuno neistinit navod vjerila dugogodišnju djevojku“, stoji u pismu advokata pjevačice Radoslava Marinkovića. “Na ovaj način i Marija i njeni prijatelji su dovedeni u takav položaj da moraju da se brane od nečeg netačnog i neistinitog i da ljudima u svojoj okolini objašnjavaju nastalu situaciju“.

 

Portal Ekskluziva.ba se i ovim putem izvinjava Mariji Šerifović zbog neugodnosti koje su nastale pisanjem o njoj na temu navodne vjeridbe.

ekskluziva

Komentari

komentara