Magazin

Potrudiće se ispraviti greške! – JK PORUČILA MARYANI: Nerviraš me! Izgledaš kao pevaljka pod šatorom!

Napisao admin

Maryana Katić uspjela je da izazove lavinu komentara na račun svog izgleda. Jelena Karleuša je takmičarku okarakterisala kao šatorska pevaljka bez otmjenosti, a priznala je i da je djevojka počela opasno da je nervira ali u pozitivnom smislu.


Foto: arhiva

JK je udjelila djevojci savjete kako bi trebala da se ponaša djevojka koja ima namjeru da bude zvijezda, a Maryana je naglasila kako će se potruditi da ispravi greške već u narednoj emisiji, piše “Kurir“.

“Ti si mene počela da nerviraš. Izgledaš kao pevaljka. Da bi žena bila zvijezda a ne pjevačica u kafani pod šatrom mora da ima otmjenost. Ti sa 20 godina odlaziš u suprotnom pravcu. Tvoja zrelost izgleda kao da imaš 36 godina. Kada kažem da me nerviraš to može da bude dobro znači da mi skrećeš pažnju“, rekla je Jelena a onda se osvrnula i na drugu djevojku.

“A druga takmičarka Aleksanda je izgledala otmjeno. Put kojima vas vodi ovaj posao je jako pogrešan. Ja bih vas stavila u drugi kontekst. Zvijezda mora biti otmjena na sceni. Ona će biti zvijezda jer ovdje koje kakve karakondžule budu zvijezde. Ali najveće zvijezde imaju otmjenost u sebi. U sljedećem krugu, pošto si brutalna pjevačica potrudi se da svojim ponašanjem zaslužuš titulu zvijezde“, posavjetovala je Karleuša takmičarku.

“Potrudiću se da ispravim to što se ne sviđa gospođi”, rekla je Maryana.

Ana Bekuta je dodala kako se JK ne sviđaju cipele i da je zbog toga ocrnila pjevačicu. Bosanac se našalio i rekao Maryani da nađe sponzora.

“Nikada nemoj da imaš sponzora, uvijek sama sebi kupuj stvari“, rekla joj je JK, a onda se Bosanac izvukao.

“To je bila parafraza jer ja ne znam kakvog si ti materijalnog stanja. Jer treba biti strpljiv dok ne staneš na noge“, odbrusio je Dragan Stojković Bosanac.

 

haber.ba

Komentari

komentara