Magazin

Sukob plavuša – Nataša Bekvalac: Ne smijem da se kačim sa Jelenom Karleušom!

Napisao admin

Jelena Karleuša je pokušala da ponizi Natašu rekavši da je kopira, ali Bekvalčeva na kulturniji način uzvraća udarac.


– Ne smem da se kačim sa Jelenom Karleušom. Ko se kači sa njom, ne prolazi dobro, tako da, evo, neka bude da sam sve iskopirala, izvinjavam se. Evo, namerno sam to uradila – rekla je sarkastično Bekvalčeva za “Blic”.

 

Atraktivna plavuša koja je pre dva dana objavila svoj novi singl “Ludilo” kojim je uzburkala javnost, prokomentarisala je i to što Karleuša nosi fejk garderobu koju kupuje kod šanera.

– Ja sam pobornik toga da ne biram stvari po brendovima. Brend ne znači da je nešto obavezno lepo, kao što i nebrendirana garderoba može da bude kvalitetna. Najbitnije je da obučeš ono što ti dobro stoji. Ima mnogo smešnih osoba koje su u brendiranoj garderobi, kao što ima žena koje su kao gromovi u ne tako izvikanim komadima. Fejk garderobu nikada nisam kupovala zato što fejk samo po sebi znači nešto. Brend je statusni simbol, da bi se ljudi pokazali, tako da ako želiš da se prikažeš na višoj lestvici od one na kojoj si, ti lažeš – rekla je Nataša za “Blic”.

 

Prva svađa zbog obrva

Sukob Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše započeo je pre dve godine kada je JK zamolila novosadsku Barbiku da joj kod svoje sestre zakaže tetoviranje obrva.

Nataša je zbog Jelene rekla sestri da tog dana otkaže sve mušterije, što je ona i učinila. Međutim, Karleuša se u poslednjem trenutku predomislila, ali nije javila da ne dolazi. Njih dve to nisu javno komentarisale, ali nisu ni morale, sve je kristalno jasno.

blic.rs

Komentari

komentara