Magazin

NAKON DUGO VREMENA – Progovorio suprug ubijene pjevačice Granda!

Napisao admin

Zoran Marjanović, muž ubijene pjevačice, Jelene Marjanović, otvorio je dušu i otrkio šta ga najviše muči od ubistva, kako je Jani objasnio da mame više nema, a i to kako se nosi sa medijskim pritiskom i konstantnom prismotrom njegove kuće u Borči.


– Jezivo je ovo što se događa. Ne mogu iz kuće da izađem. Oni koji bi trebalo prvi da traže od Boga da okaje njihove grijehe, ti su prvi našli da sude. To je jezivo. Da ne poželiš ni najgorem neprijatelju – kaže Marjanović.

 

Na izjave da će ubica biti uhapšen narednih dana kratko je odgovorio.

 

– Ne miješam se u rad policije. Posvećen sam Jani 24 sata dnevno. Pokušavamo da je adaptiramo na sve ovo što se događa oko nje, na gubitak njene majke. Priča o njoj često, ali to je normalno. Normalno je da priča o svojoj mami – priča Marjanović za “Blic” – izveo sam je malo u igraonicu. Poludjeće u kući. Po cijeli dan smo tamo. Ne možemo da izađemo – ističe Marjanović, koji je odmah po pronalasku Jeleninog beživotnog tijela 3. aprila proveo 48 sati u pritvoru.

 

Zoranovog oca Vladimira dodatno su povredili tekstovi u pojedinim medijima gdje je, kako je rekao, njegova supruga nazivana “vračarom”.

 

– Pričaju da je vračara. Da gata, gleda u karte. Ona njih ne zna ni da drži. Ona je čista, onakva kakvu ju je Bog dao. Ovo što nama rade ne dao Bog nikome. Za moje godine, koliko ih imam, ne pamtim da su o nekome pisali kao što pišu o nama – kaže Vladimir.

telegraf.rs

Komentari

komentara