Magazin

Stravičan zločin: Ovo je Bosanka koju je suprug brutalno ubio u Las Vegasu

Napisao H. H.

Slobodan Miljuš (37) brutalno je pretukao bejzbol palicom, pa ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, sa kojom je živio u Las Vegasu. Cijela Amerika je u šoku zbog ovog stravičnog zločina

Nesretnu ženu udarao je bejzbol palicom po glavi. To je, kako se navodi učinio zato što mu je, nakon 13 godina braka, Zvjezdana rekla da hoće razvod. Ubistvo je prijavio njihov 12-godišnji sin. On je pozvao policiju i rekao da je njegov otac istukao majku bejzbol palicom. Policija je dječaka pokupila na obližnjoj benzinskoj pumpi i odvela ga u policijski automobil, a onda je otišla do njihovog stana gdje su zatekli otvoreni prozor spavaće sobe. Tamo su zatekli jeziv prizor – Zvjezdana je bila u lokvi krvi, dok je Slobodan ležao pored nje, nepovrijeđen, piše “Jutarnji“.


Slobodan Miljuš – LVMPD Home

Žena je imala slab puls, ali je preminula ubrzo po prijemu u bolnicu. Slobodan se predao i odveden je u pritvor, a protiv njega će biti podignuta optužnica za ubistvo. Zvjezdana je, inače iz BiH, a Slobodan iz Like. Imali su dvoje dece i oboje su naporno radili da bi ih prehranili.

Slobodan je bio vozač i često je bio na putu, a Zvjezdana je radila i više poslova istovremeno kako bi prehranila djecu. Inače, Slobodan Miljuš je neposredno prije ubistva kažnjen i za vožnju bez vozačke dozvole. On je, prema policijskoj evidenciji, kažnjen sa 7.360 dolara. U istoj evidenciji može se vidjeti i da je osumnjičen za ubistvo prvog stepena.

Komentari

komentara