Magazin

ŠOK NA ESTRADI – Trudna Seka Aleksić napušta Srbiju zbog toga što želi da…

Napisao admin

Kako tabloida Scandal! saznaje, atraktivna pjevačica odlučila je da srpsku prijestonicu na neko vrijeme zamijeni austrijskom. Seka je odlučila da porođaj obavi u Beču. Već godinama živi na relaciji Beograd – Beč, a kako je sada u centru medijske pažnje zbog dugoočekivane trudnoće, ona želi da i trudničke dane provede mirno u glavnom gradu Austrije”, kaže dobro obaviješten izvor.


Prema njegovim riječima, Seka ne skida osmijeh s lica i ne želi da išta poremeti njenu sreću.

 

“Uživa u svakom slobodnom trenutku. Svako malo ide do Beča, jer joj trudnoću vode i tamošnji ljekari. Kada završi s obavezama kod ljekara, Seka zajedno sa suprugom Veljkom šeta po Beču gdje razgledaju već neke stvarčice za bebu, ali uživaju u ispijanju kafe i ručkovima u tamošnjim restoranima”, dodaje izvor.

 

Seka i njen suprug Veljko vjenčali su se u septembru 2010. i već nekoliko godina pokušavaju da postanu roditelji. Vijest o trudnoći najviše je obradovala Veljkove i Sekine roditelje, i svi su rekli da jedva čekaju unuče.

 

Inače, svojevremeno Seka je rekla da bi željela da dobije blizance ili čak trojke, kao i da misli da će ona biti malo stroža mama, za razliku od Veljka koji će sigurno biti veoma popustljiv. Seka i Veljko ne žele da previše pričaju o trudnoći.

svet

Komentari

komentara