Magazin

Popularno takmičenje – Zvezda Granda nasmijao sve u studiju: Pogledajte kakvu je poruku poslao Mariji Šerifović prije snimanja emisije!

Napisao admin

Vlastimir Janković (18) iz Draginja kod Šapca učestvovao je sinoć u Zvezdama Granda na OBN TV u duelu sa Cicanom Đokićem (18) iz Bjeljine. Prvi takmičar predstavio se pjesmama “Otac“ i “Nismo više tako mladi“, dok je drugi odabrao numere “Kraljica trotoara“ i “Ja stalno pijem“. Njihove interpretacije žiri je ocijenio sa tri glasa za Vlastimira i nijedan glas za Cicana.
Zvezda Granda nasmijao sve u studiju: Pogledajte kakvu je poruku poslao Mariji Šerifović prije snimanja emisije! GALERIJA


“Prvi kandidat se nevješto snalazio sa trilerima i ukrasima ali sam ti pružila podršku. Nisam znala da si tako mlad. Nije mi se svidjelo izvođenje drugog kandidata, ali s obzirom da si mlad ima vremena za tebe“, rekla je Viki. Šabanu se nije svidjelo što u njihovom pjevanju nije bilo žara i jedva se odlučio da li uopšte nekom da dodijeli glas. Bosanac se složio sa Anom Bekutom.

Mariji Šerifović je Vlastimir Janković pisao na društvenoj mreži Facebook i zatražio od nje da mu pruži podršku, a on će naći načina da joj se oduži. Ona je tu poruku pročitala pred svima što je nasmijalo publiku i ostale članove žirija.

“Kako ćeš da mi se odužiš“ pitala je Marija Vlastimira, dok je on zbunjeno gledao i ćutao. Viki Miljković je rekla da cijeni njegovu snalažljivost, a Saša Popović je rekao da mu ne zamijera, ali takva vrsta protekcije ne prolazi kod žirija. Jelena Karleuša je iskritikovala Vlastimira što je poslao poruku Mariji.

“Ne znam momci šta sam ja skrivila u prošlom životu pa sam morala da slušam vas večeras?“, bila je oštra Jelena.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara