Magazin

Farma 6 – Produkcijo šta čekaš – Kažnjavaj: Maja Nikolić pokušala da otruje Jelenu Balerinu?

Napisao admin

Maja Nikolić otišla je predaleko kad je u noći između subote i nedjelje Jeleni Milošević Balerini podvalila napitak koji je napravila od praha iz čak četiri kapsule i energetskog pića.


Maja Nikolić (Foto: arhiva)

Naime, Nikolićeva je oko sat i po iza ponoći, nakon što je Balerina odigrala sek*i ples s Kristijanom Golubovićem, skovala plan kako da joj pomuti razum i natjera je da ode korak dalje i izvede striptiz. Dok su farmeri sjedili za stolom i čašćavali se sladoledom i šampanjcem, koji su dobili od Zadruge kao nagradu za uspješno odigranu igru, Maja se iskrala u kuhinju i miješala tablete s energetskim pićem. Sve vrijeme se smijala i bacala pogled ka kameri. Čim se vratila u dnevnu sobu, dala je Balerini šolju, a ona joj je zahvalila, ni ne sluteći da joj je Maja podvalila napitak.

 

– Ajmo da nazdravimo za Kristijana. Idemo do kraja! – vikala je Maja i kucala se s Jelenom, koja je uzela dobar cug.

 

Poslije nekog vremena nešto joj je bilo čudno, pomirisala je šolju, probala kašikom sadržaj i prestala da pije. Maji se nije dopalo što njen „specijalitet“ nije popila naiskap, a ono šta je uradila otkrila je Zorici Marković, koja se priključila i stalno nazdravljala s Miloševićevom, a onda i Kristijanu Goluboviću.

 

– Ajde, daj joj, seljančica da popije do kraja – govorila je Maja žestokom momku, koji je pristao na ovaj Nikolićkin pakleni plan. On je pozvao Balerinu i pružio joj šolju. Da bi joj zamazao oči, popio je jedan gutljaj, a onda je ona cugnula.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara