Magazin

Kaja Ostojić se otrovala hranom!

Katarina Kaya Ostojić - Kurir.rs
Napisao H. H.

Iako je ovo mjesto poznato po zabavama ona je riješila da se odmori, pa je dane provodila uglavnom na plaži i u restoranima.

Kaja Ostojić već 20 dana boravi na Ibici, a nedavno je završila u bolnici, na iznenađenje onih koji su bili sa njom. Nedavno je preživjela pravu dramu, piše “Blic“.

Naime, srbijanska pjevačica je jednog dana osjetila mučnine i vrtoglavice kada je potražila pomoć ljekara. Kaja je otišla na Ibicu kako bi se opustila i odmorila pred mnogobrojne poslovne obaveze koje je očekuju. Iako je ovo mjesto poznato po zabavama ona je riješila da se odmori, pa je dane provodila uglavnom na plaži i u restoranima.

– Hranila se isključivo po restoranima, zato i nije shvatila kako se otrovala hranom – započinje izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Ona je u toku dana osjetila mučnine, ali je mislila da je to zato što je previše bila izložena suncu, pa je otišla u sobu da odmori. Kada se probudila mučnine i bolovi u stomaku su bili još jači i ona se požalila suprugu da joj je veoma loše. Tada je shvatila da joj je i temperatura povišena, pa je odlučila da potraži pomoć ljekara. Nakon analiza koje je uradila kod doktora dijagnosticirano joj je trovanje hranom. Ljekari su joj dali infuziju i prepisali terapiju, a morala je da se kloni sunca nekoliko dana i da dosta odmara. Kaja se prvo iznervirala što joj se ovo desilo na odmoru, ali je shvatila da mora da sluša šta su joj ljekari rekli – dodao je izvor.

Komentari

komentara