Magazin

Popularna pjevačica isključila telefone – Rada sa sestrom pobjegla u Grčku!

Napisao admin

Pevačica je u letnju avanturu krenula sa sestrom Marijom. Kako bi potpuno uživala i zaboravila na sve obaveze, Rada je isključila mobilne telefone, da je ne uznemiravaju.


Rada Manojlović (Foto: arhiva)

Atraktivna pevačica Radmila Manojlović konačno je ugrabila nekoliko dana da se odmori jer već nekoliko godina zbog poslovnih obaveza nije nigde letovala.

 

Ona u letnju avanturu nije povela dečka, sportskog menadžera Momira Gajića, već sestru Mariju. Kako bi potpuno uživala i zaboravila na sve obaveze, Rada je isključila mobilne telefone, da je ne uznemiravaju.

 

“Ona ih samo povremeno uključi kako bi se čula sa tatom, bratom i menadžerom, zatim ga ponovo isključi. Zbog nastupa koje ima po Srbiji i u inostranstvu neće moći baš dugo da se odmara, ali svakako će joj prijati makar pet dana, jer se godinama nije odmorila kako treba. Ovog puta je bila odlučna u nameri da sa Marijom samo spakuje kofere i nestane kako bi napunila baterije, jer je već od septembra očekuju nastupi skoro svakodnevno. Momir zbog obaveza nije mogao da im se pridruži, ali možda ih iznenadi u nekom momentu, ako ugrabi koji slobodan dan”, kaže naš izvor blizak pevačici.

 

U svakom slučaju, što se njih dve tiče, očigledno je da se dobro provode i bez njega, tako da Momir ne mora da žuri.

 

Atraktivne sestre Manojlović u crnim bikinijima izgledaju bolje od Kardašijanovih, a sudeći po fotografiji na kojoj iza njih nema mnogo kupača, sasvim je sigurno da žele potpuno izolovano da uživaju.

 

Sasvim je sigurno i da je Marija za prvo kupanje morala da čeka Radu da se probudi, jer pevačicin organizam nije navikao da jutarnju kafu konzumira pre dva po podne. Muzička zvezda na plaži je čak vitko telo pokrila crnim seksi ogrtačem od satena, koji bi mogao dodatno da probudi mušku maštu.

kurir.rs

Komentari

komentara