Magazin

Duško Tošić predao papire za razvod od Jelene Karleuše

Napisao H. H.

Kako pišu pojedini mediji u Srbiji Duško Tošić je definitivno odlučio da okonča brak sa Jelenom Karleušom, a o tome svjedoče i njegovi potezi posljednjih dana.

Naime, fudbaler koji sada boravi u Kini, gdje igra za fudbalski klub Gvangžu je sačekao da prođe 40 dana od smrti Divne Karleuše kako bi ženi Jeleni uručio papire za razvod.

– Znalo se od samog početka da Tošić neće oprostiti prevaru Jeleni Karleuši niti da će preći preko svih skandala koji se tiču Ognjena Vranješa i njegove žene – kaže izvor “Srpskog telegrafa” i dodaje da je ovaj bračni par pokušao prebrodi razne udare, ali na ovo sa Ognjenom Tošić nije mogao, a da ne reaguje.

– Karleuša je u početku bila imuna na sve priče i dešavanja, najviše zbog porodice. Oboje su se pravili kao da se ništa ne događa i da u njihovom braku nema trzavica. Međutim, nakon raznih prepiski sa Vranješem, on joj je već tada rekao da će razvod biti brz.

Dušku je bilo veoma teško da baš u trenutku kada je Divna umrla tako nešto predoči Jeleni, pa je zbog toga odlučio da prođe određeni vremenski period.

– Nakon tih skandala, Divna je ubrzo umrla, što je Duška stopiralo u namjeri da se razvede. On je zaista postupio ljudski, pustio je da prođe 40 dana i nakon toga je završio sa Karleušom, koja se nije mnogo bunila kada joj je saopštio da ne može s njom da ostane i da je kraj – rekao izvor blizak Tošiću i pop zvijezdi.

Podsjetimo, fudbaler je još u subotu otpratio još uvijek zakonitu suprugu na Instagramu, a ona mu je dan kasnije uzvratila istom mjerom.

Komentari

komentara