Magazin Video

RADNICE VRTIĆA ZABORAVILE ISKLJUČITI NADZORNU KAMERU – Roditelji užasnuti onim što su radile njihovoj djeci! VIDEO

Napisao admin

Roditelji u rumunjskom gradu Constanti užasnuti su nakon što su na snimkama nadzornih kamera vidjeli kako odgajateljice u vrtiću tretiraju njihovu djecu. Osim što su ih tukle kad god im se prohtjelo, tete su mališane stare oko pet godina opijale crvenim vinom da bi ih uspavale, piše Daily Mail.


Vrtić (Foto: Youtube)

Incident je otkriven nakon što su djelatnice vrtića za koji se poslije ispostavilo da nema dozvolu za rad i u kojem je svakodnevno boravilo 60-ak djece zaboravile isključiti nadzornu kameru koja je svakog dana snimala njihove aktivnosti od 9 ujutro do podneva. Kada su roditelji shvatili da im se djeca svakodnevno zlostavljaju nakon podneva, što je i objasnilo porijeklo učestalih modrica na tijelu djece, slučaj su prijavili policiji i socijalnim službama koje su započele istragu.

Snimke zlostavljanja djece iz vrtića ubrzo su prikazane i na državnoj televiziji. Na jednoj od njih vidljiva je odgajateljica kako se bezobzirno odnosi prema mališanima i viče: “Ako ne učinite što sam vam rekla, sve ću vas udarati po glavi. Idite spavati ili ću vas jako udarati i izbaciti van na hladnoću“.

Dok istraga o zlostavljanjima traje, vrtić i dalje radi jer ga vlasti zbog zakonske rupe vlasti ne mogu zatvoriti.

vecernji.hr

Komentari

komentara