Magazin

Evo i kojim – Končita bila u vezi sa pjevačem iz Srbije

Napisao admin

Pevač Danijel Đurić koji je dugo živeo u Beču kaže da je prijatelj sa Končitom Vurst i tvrdi da je pevačica koja je u subotu pobedila na Evrovziji bila zaljubljena u jednog srpskog pevača, ali je on sa njom raskinuo da zbog straha da će mu ta veza uništiti karijeru.


Conchita Wurst (Foto: Youtube)

– Poznajem Končitu još iz vremena dok je bila Tomas. U to vreme se družila sa našim ljudima, kojih u Beču ima dosta, odlazila je u srpske klubove i otkidala na narodnjake. Tada se ušemila sa jednim našim pevačem koji često gostuje u Austriji. Nemojte me terati da mu pominjem ime, jer je danas srećno oženjen. Ona je dolazila na sve njegove nastupe i preko menadžera je uspela da se upozna sa njim. Od tada su viđani zajedno svaki put kada je on dolazio u Beč i zajedno su odlazili kad on završi nastup – priča Đurić i napominje da je bradata pevačica do ušiju bila zaljubljena u našeg pevača, ali su njih dvoje ubrzo ipak raskinuli, piše Informer.

– Koliko sam ja čuo, to nije bila samo avantura. Kada god je on nastupao negde u Austriji, obavezno se viđao sa Končitom. Čak je nekoliko puta produžio i boravak zbog nje. Ona se baš zaljubila i čak mu je predlagala da zajedno sa njim dođe u Srbiju. Naravno, njemu nije padalo na pamet da stavlja karijeru na kocku zbog nje, a pritom je u našoj zemlji već imao devojku, koja mu je sada supruga. Takođe, bio je svestan da bi ga mediji u Srbiji doslovno rasčerečili. Zato su i raskinuli. Znam da je čak zahtevao od nje da obriše sve zajedničke fotografije – zaključio je Danijel Đurić.

svet.rs

Komentari

komentara