Magazin Video

Kobni noćni sati – Žalila se da je slijedi 'jezivi tip', izašla van i od tada joj se gubi svaki trag (VIDEO)

Napisao admin

Izgleda da je 20-godišnja studentica Megan Roberts, koja je netragom nestala nakon noćnog izlaska s prijateljicom u četvrtak, bila meta nepoznatog muškarca koji je već neko vrijeme navodno pratio nju i njenu prijateljicu.


Žena (Foto: Ilustracija)

Šest dana prije nestanka 20-godišnja Megan i njena prijateljica tvitale su o ‘jezivom tipu’ koji ih slijedi od kafića do kafića.

Šala prijateljice nije bila bezazlena

Jedna od njenih prijateljica čak je u šali i napisala da će ih noćas vjerojatno ubiti.

Dogodilo se to još tjedan dana prije nego je Megan nestala, kada je na Twitteru napisala kako im je u jednom baru prišao ‘jezivi muškarac’ koji ih je cijelo vrijeme pratio.

‘Megan je otišla na WC, a taj jezivi tip nije prestajao buljiti u mene i namigivati mi, vjerojatno će nas ubiti večeras, a tek je 20 sati’, napisala je u šali.

‘Kada smo odlazile pitao nas je kuda idemo, iako cijelu večer nije progovorio s nama ni riječi. Nije li to jezivo’, napisala je na Twitteru.

Kada su stigle u drugi kafić, on je bio tamo. Obratio im se riječima ‘ne mogu vjerovati da ste ovdje’, napisala je.

‘Upravo nam je rekao da je iz Šri Lanke, a nitko ga nije ni pitao. Mi nismo glupačice i prestani nas pratiti’, napisala je između ostalog Meganina prijateljica na Twitteru.

Policija je objavila da je Megan posljednji put viđena s grupom ljudi tijekom noćnog izlaska u Yorku pored rijeke Ousein, no otad joj se gubi svaki trag. Prikupljene snimke pokazuju da je bila na obali rijeke u 2.10 sati ujutro, no deset minuta kasnije više je među njima nije bilo.

U intenzivnu potragu uključeni svi

Policija intenzivno traga spomenutim područjem u potrazi za nestalom studenticom. Nisu isključili ni mogućnost da se Megan napila i pala u vodu, pa detaljno pretražuju rijeku.

Njena prijateljica napisala je na Facebooku da su mislili da se Megan vratila kući te nisu odmah primijetili da je nema.

‘Njen je mobitel isključen već danima. Mislili smo da je otišla kući za vikend ili da je dogovorila susret s bivšim dečkom’, napisala je. Kada su shvatili da se nikome ne javlja, zabrinuli su se i kontaktirali Meganinu majku.

Obitelj moli za pomoć

Njena majka Jackie zamolila je za pomoć sve koji znaju bilo kakve informacije.

‘Molim sve koji znaku bilo kakvu informaciju da nam se jave. Umiremo od brige’, napisala je na Facebooku.

Njena obitelj čini sve što je u njihovoj moći da pronađu Megan.

‘Želimo samo da se vrati živa i zdrava’, poručili su.

Podsjetimo, Megan je nestala nedaleko od mjesta na kojem je u ožujku 2009. godine nestala Claudia Lawrence.

net.hr

Komentari

komentara