Magazin

OTAC SVE OTKRIO – Balerina izašla sa Farme, ali gdje… Niti sam je vidio, niti čuo!

Napisao admin

Sve što se desilo je smiješno i sramotno. Razumite, bez teksta sam zbog Jeleninog i Golubovićevog ponašanja, poručio je Dragoljub Milošević.


Jelena Milošević Balerina se zbog povrede nosa još nije vratila na imanje u Lisoviću, koje je napustila u petak ujutru. Zadruga je poslala pismo u kojem stoji da će se problematična farmerka vratiti kada se oporavi, a njena porodica nije imala riječi hvale za njeno ponašanje. Podsjetimo, ona se u četvrtak uveče posvađala sa Kristijanom Golubovićem u kupatilu iz kog je izašla sa povrijeđenim nosem. Kako u kupatilu nema kamera, niko ne zna šta se tačno desilo.

 

Dragoljub Milošević, Jelenin otac, sa gorkim osmijehom govorio je za „Blic“ o kćerkinom ponašanju.

 

– Ostao sam bez teksta na cijelu tu situaciju. Šta da vam kažem? Niti sam se čuo sa kćerkom niti imam namjeru. Ona je još tamo, u Beogradu. Da li je u bolnici ili na nekom drugom mjestu, ne znam – rekao nam je on.

 

Na pitanje da li bi želio da opet vidi kćerku na Farmi, kratko je poručio:

 

– Stvarno se ne bih izjašnjavao o tome.

 

Prekjučerašnji dan farmeri su proveli komentarišući problematičnu povredu Balerininog nosa. Iako je ona poručila u pismu koje je Zadruga poslala farmerima da je pala, ostali nisu uvjereni u tu verziju.

 

– Kristijan je to uradio jer više nije mogao da trpi njeno ponašanje, pa je očigledno želio da je eliminiše. Ugrozila mu je brak – zaključila je Maja Nikolić. Alen Muković je ispričao svoju verziju događaja:

 

– Nema šanse da je Jelena pala. Čuo sam udarac, poslije čega je rekla Kristijanu: „Polomio si mi nos“.

 

Balerinino odsustvo iskoristile su Stanija i Jasmina Medenica. One su se opet približile Goluboviću. Iskreno se nadamo da će proći bez povreda. 

(Blic.rs)

cure.ba

Komentari

komentara