Magazin

VIJEST KOJA JE U REGIJI ODJEKNULA POPUT BOMBE – Nestala pjevačica, sumnja se da je kidnapovana na putu za Beograd!

Napisao admin

Pjevačica i starleta iz Banje Luke Slađa Guduraš, nestala je u srijedu uvečer, javili su mediji u Srbiji, dok na društvenim mrežama prijatelji djevojke apeluju na sve koji mogu pomoći da jave policiji. Na njenom facebook profilu i stranici, prijatelji su prije 11 sati objavili nestanak.


Žena (Foto: Arhiva)

– Draga naša Sladjana Guduraš je nestala ….nema joj ni traga ni glasa…Prijavili smo policiji njen nestanak…Molimo sve Vas prijatelje ako bilo što znate o Sladjani da javite policiji….Molimo se svaki trenutak…da nam se javi živa i zdrava – objavljeno je to na društvenoj mreži.

Prema pisanju medija u Srbiji, Slađana je u srijedu krenula iz Bijeljine za Beograd, oko 18 sati je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag. Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provjere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

Prema informacijama iz MUP-a Srbije, trenutno se intenzivno traga za Slađom Guduraš.

Slađa je publici poznata po pjesmi “Silikoni i Kubici“, koju je snimila u duetu sa Đusom. Često izaziva reakcije javnosti svojim provokativnim javnim nastupima.

ekskluziva / avaz

Komentari

komentara