Magazin

Slavne ličnosti otkrile – Kakav spolni odnos vole Angelina Jolie, Rihanna …

Napisao admin

Seks – doista neiscrpna tema, posebice kada se radi o seksualnim iskustvima slavnih i poznatih. Ovoga puta slavne holivudske face bez ustručavanja i dlake na jeziku otkrivaju sve svoje škakljive tajne, od poza koje vole do seks igračaka.


Angelina Jolie (Foto: tportal)

Angelina Jolie nevinost je izgubila sa svega 14. godina, a kako je sama priznala u jednom intervjuu, to se dogodilo s njezinim tadašnjim dečkom s kojime je u to vrijeme živjela. Naime, Angie je imala prilično težak period u ranim godinama, a o svom prvom seksualnom iskustvu je rekla: ‘U trenutku kada sam se željela osjećati blizu njega, uzela sam nož i porezala ga, a onda je i on porezao mene.’

U drugom intervjuu, Jolie je otkrila neke detalje o svom seksualnom životu: ‘Sviđa mi se osjećaj dominantnosti, zbog toga se osjećam sigurno’, piše livejournal.com.

Pjevačica Janet Jackson voli kupovati seksualne igračke, čak i kada je u pratnji svojih tjelesnih čuvara. Janet samu sebe smatra pravom stručnjakinjom, stoga se ne ustručava odabrati i nekoliko sočnih noviteta i za svoje prijateljice. ‘Nerijetko kupim hrpu stvari za prijateljice, poput dilda, jer, kada ste na putu, upravo vam takve stvari trebaju’, otkrila je svojedobno Janet.

Glumica Paula Patton priznaje pak kako je ponekad vrlo teško odvojiti kvalitetno vrijeme za svog supruga, Robina Thickea, no prema njezinim riječima, ‘kada imate lijepe uspomene, to vas drži i imate inspiraciju za slanje škakljivih poruka,’ no ovaj bračni par ipak ne razmjenjuje golišave fotke.

37-godišnja seksi crnka otvoreno naglašava kako je seks vrlo važan za njihov brak, a s njom se slaže i njezin suprug Robin. ‘Nastojim joj priuštiti što više višestrukih orgazama. To se ne događa baš uvijek, no kada smo oboje tako dobro raspoloženi, tada se to i dogodi. Svakih nekoliko mjeseci uspijem je potpuno izludjeti, a ja jednostavno obožavam kada ona totalno poludi u spavaćoj sobi,’ otkrio je Robin 2011.

Tijekom brojnih intervjua Rihanna je otkrila brojne seksi tajne. ‘Volim biti pokorna, to mi je u spavaćoj sobi doista zabavno. Činjenica da mogu biti ‘mala dama’, a da mnome vlada netko mi je totalno seksi. Volim biti ‘kažnjavana’ i dobiti ‘po guzi’, a vezanje mi je skroz napeto. Sviđa mi se kada se to događa spontano. Ponekad se igrice s lisicama i bičevima pretjerano planiraju te sve izgubi svoju čar. Osim toga, kada još mora otići u drugu prostoriju po bič… Radije bih da se posluži rukama.’

Rihanna je tako jednom prilikom posjetila i seks shop u Sydneyju gdje je kupila dvije pune vrećice bičeva, dilda, poveza za oči. Rihanna otvoreno priznaje i kako nerijetko partneru pošalje kakvu golišavu fotku te da je veliki fan takve vrste ‘dopisivanja’, dok joj Skype za taj oblik komunikacije baš i nije tako drag.

Zoe Saldana jako voli seks, i još puno toga. U intervjuu za Essence svojedobno je izjavila: ‘U seksu volim sve što je teško, strastveno i ekstremno.’

Zoe priznaje i kako obožava određene seks poze, a u intervjuu za časopis Marie Claire nedavno je izjavila: ‘Volim misionarsku pozu, ali dobro mi je biti i na koljenima. No volim biti i gore i, da, ne smijem zaboraviti i doggy style te seks stojeći.’

tportal

Komentari

komentara