Magazin

Kate Middleton savjetovala Angelinu Jolie nakon prekida s Pittom

Napisao H. H.

Nije tajna da Angelina Jolie nije baš najbolje podnijela razvod od Brad Pitt i vjerojatno, isto se može reći i za njega.

Uostalom, slavni glumci nije da su samo bili u braku, već imaju šestero djece. Rastava nije vjerovatna bila lagana za obje strane.

Malo ko je i znao da se druže, ali holivudska glumica i vojvotkinja imaju posebnu vrstu prijateljstva. “Us Weekly” prenio je da svaki put kad se sretnu, pronađu mnogo zajedničkih stvari za razgovor, u kojem obje uživaju.

Posljednji put kada je Kate vidjela Angie lično bilo je na čaju 2015., a Brad Pitt nije bio s njom. Tako je Kate pažljivo upitala kako se stvari odvijaju od razvoda. Angelina se rastopila i ispričala je Kate o svemu šta je prošla kroz prošlu godinu i po, poteškoće u podizanju djece kao samohrane mame, njihovog skrbništva nad djecom i nestanak Brada, piše “Azra“.

Sve je zanimalo kakav je savjet Kate mogla uputiti Angelini o njenom neuspješnom braku.

Izvor blizak palači je izjavio da je Kate savjetovala Angelinu da Bradu pruži još jednu šansu. Kate je rekla da je vidjela kakav su fantastičan par bili i da bi Angie mogla da mu oprosti.

Izgleda da Angelina nije poslušala svoju prijateljicu.

Komentari

komentara