Magazin

Brad Pitt u strahu: Angelina Jolie se želi preseliti u Englesku

Napisao H. H.

Ne mogu se složiti oko ničega. Samo napadaju jedno drugo, ispričali su prijatelji bivših supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta za Daily Mail.

Jolie se požalila prošle sedmice da Pitt ne plaća dovoljno visoku alimentaciju, a on je tvrdio da joj je dao novac koji nije iskoristila za djecu. Pittovi advokati su rekli da glumac već isplatio više od devet miliona dolara slavnoj glumici i ona je od toga kupila novu kuću i platila zaostale račune.

– Brad se boji da će Angelina odvesti njihovo šestoro djece i preseliti se u London – ispričao je glumčev prijatelj. Dodao je kako nije tajna da glumica želi potpuno starateljstvo nad djecom i preseliti se, a trenutno to ne može učiniti bez Bradovog pristanka.

Bivši supružnici imaju kćerke Zaharu (13), Shiloh (12) i Vivienne (10) te sinove Maddoxa (16), Paxa (14) i Knoxa (10). Do prvih problema je došlo zbog neslaganja bivših supružnika oko toga koliko vremena Pitt može provesti s njihovom djecom, prenosi “Express“.

– Brad ne želi letjeti avionom osam ili devet sati svaki put kad hoće vidjeti djecu. Želi da sve ostane kako trenutno jest – istaknuo je glumčev prijatelj. Pittovi advokati su istaknuli kako je Angelinina izjava o alimentaciji bila nepotrebna i da je to bio pokušaj da manipuliše medijima.

Komentari

komentara