Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL: RAZMISLITE DA LI SE RIZIK ISPLATI!

Napisao H. H.

Ovnovi imaju manje gubitke na poslu, Rak da povede računa o ishrani, Vagu očekuje zanimljivo poznanstvo

OVAN

Skloni ste rizicima kada je u pitanju polje posla. Postoji mogućnost da vam se desi manji gubitak. Dopada vam se osoba koja djeluje distancirano na prvi pogled ali će se njen stav promijeniti. Nemate probleme na polju zdravlja.

BIK

Očekuju vas velike promjene na ovom polju. Važno je da budete spremni da sve to na pravi način prihvatite. Ne dopada vam se atmosfera u vašem braku i razmišljate o tome da se na neko vrijeme razdvojite. Problemi sa varenjem.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati neke manje poteškoće koje ćete uspjeti da riješite uz pomoć saradnika. Očekuje vas prilika za poznanstvo koje bi moglo da vas vodi do ozbiljne veze kasnije. Mogući problemi sa kašljem.

RAK

Možete da očekujete finansijske promene u narednom periodu. Povoljna vam je faza za posao. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne promjene. Moguće je da za neka dešavanja niste spremni. Povedite računa o ishrani.

LAV

Izborite se sa preprekama koje vas očekuju i ukazat će vam se prilika da budete nagrađeni za to. Potreban vam je partner koji će vam biti oslonac i u emotivnom i u svakom drugom smislu. Glasne žice su vam osjetljive.

Tokom današnjeg dana vas očekuju manje neprijatnosti u kontaktu sa poslovnim okruženjem. Povoljan je dan za ljubav. Možete da očekujete da ćete imati susret sa osobom do koje vam je stalo. Unosite dovoljno tečnosti.

VAGA

Možete da očekujete nove promjene na polju posla koje će vas voditi u nepoznatom pravcu. Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju i poznanstvo sa nekom sasvim novom osobom. Loša cirkulacija u predjelu nogu.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete važan razgovor na kojem ćete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu. Preko kruga prijatelja ste došli do novog poznanstva koje vam za sada djeluje zanimljivo. Sasvim dobro zdravlje kod vas. prenosi hayat

STRIJELAC

Niste sigurni u kom pravcu će da se odvija vaša poslovna situacija, pa vas neizvjesnost do neke mjere brine. Osoba koja vam se dopada je prikazana kao prilično hladna prema vama. Ukočenost u leđima bi mogla da vas muči.

JARAC

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati priliku da nađete novi posao. Možete da očekujete neobaveznu avanturu koja će vam donijeti zanimljive promjene. Skloni ste unosu alkohola i problemima sa zdravljem.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati uspjeh po pitanju posla u koji ste se upustili. Pred vama je dobar period. Uskoro će voljena osoba željeti da razgovara sa vama o ozbiljnijim planovima koji su vezani za budućnost. Skloni ste stresu.

RIBE

Očekuje vas pozitivan dan u kojem ćete na poslovnom polju naučiti nešto novo. Odnos između vas i voljene osobe bi u narednom periodu mogao značajno da se popravi. Skloni ste alergijama. Moguć je i pad imuniteta.

Komentari

komentara