Magazin

Dnevni horoskop za 12. april 2021. godine: Biku se vraća prošlost, Djevicu će preplaviti emocije

Napisao H. H.

Dnevni horoskop za 12. april 2021. godine

Ovan

Uprkos Mjesecu u vašem znaku, radije ćete posmatrati situacije bez previše razgovora i nagađanja. Trenutno niste sigurni kakod a reagujete na određene životne okolnosti, pa ćete biti pomalo pasivni.

Mgid
Mgid

STELLAR
Samohrana majka iz Sarajevo zarađuje puno novca na kriptovalutama
SAZNAJ VIŠE→
Bik

Vraćaju se mnoge stvari iz prošlosti, ali neće uzburkati vaše emocije. Ovaj rasplet vas pomalo iznenađuje, jer ste ranije burno reagovali na iste stvari. U ljubavi doživljavate veliki napredak na ličnom planu.

Blizanci

Na dobrom ste putu u postizanju svojih snova. Očekuju vas divni trenuci sa porodicom i prijateljima – uživajte u svim lijepim stvarima.

Rak

Topla mjesečeva energija u Ovnu maksimalno ćete iskoristiti ako se zauzmete za sebe u carstvu ljubavi. Pojačaće se kreativnost, koju ćete na vrlo znimljiv način iskoristiti za svoj uspjeh.

Lav

Uzaludni su pokušaji da se sve riješi samo jednom akcijom, bez obzira na sve pokušaje u prošlosti. Uštedite energiju i pronađite ravnotežu, biće vam prijatno u društvu suprotnog pola.

Djevica

Danas će zbog Mjeseca u Ovnu mogući konflikti, posebno sa partnerom. Usamljeni čeznu za sigurnošću – preplavit će vas emocije, ali ćete ih lako podijeliti sa drugima.

Vaga

Ne možete se osloboditi osjećaja da vas neki ljudi traže samo kad ste im potrebni za neku uslugu. Vrijeme je da se oslobodite toksičnih emocija i stupite u odnose kakve zaslužujete – ispunjeni ljubavlju.

Škorpija

Mjesec u Ovnu donosi dobro raspoloženje i radost. Uživate sa partnerom, prijateljima i porodicom. Iskoristite ovaj dan da napunite svoje baterije i obradujete sebe.

Strijelac

Kombinacija planeta sa Mjesecom u Ovnu šalje vam nemirnu energiju zbog koje ćete željeti promjene. Najviše turbulencija i promjena imat ćete u ljubavi. Ponekad je važno napraviti neke korake kako bismo pronašli rješenja.

Jarac

Nepredvidivost Mjeseca u Ovnu uvek vas uzbudi i donosi dobre varnice u romantičnim odnosima. Usamljeni Jarčevi mogu sresti osobu koja će lako osvojiti njihovo srce.

Vodolija

Sve je možda jednostavnije nego što ste mislili, zato još jednom zavirite ispod površine izazova sa kojima se trenutno suočavate. Ne skrivajte istinu jer će ona sigurno izaći na vidjelo.

Ribe

Nedjelja sa Mjesecom u Ovnu biće prava za čišćenje energije, sa jakom intuicijom i velikom duhovnom snagom. Danas posebno slušajte šta vam srce govori, piše “Lovesensa“.

Komentari

komentara