Magazin

Dnevni horoskop za 21. april

Napisao H. H.

Jarac tvrdoglav, Lav bijesan, Rak oslobođen stresa, Blizanci spremni za ljubav…

OVAN

Pred vama su neki preokreti na polju posla, moguće je da ćete imati dosta komplikacija. Nova ljubavna prilika vas očekuje uskoro. Osoba koja će vam prići bi mogla da bude mlađa od vas. Odlično se osjećate!

BIK

Na polju privatnog posla vas očekuje period u kojem ćete imati neke neočekivane probleme. Moguće je da je došlo vrijeme da pokažete partneru da ćete biti uz njega i u teškim životnim trenucima. Problemi sa donjim stomakom.

BLIZANCI

Moguće je da vas poslovne obaveze opterećuju i da osjećate da vam je potrebno neko vrijeme za predah. Lako pokazujete svoje interesovanje prema simpatiji. Uskoro će vam se otvoriti prilika za početak veze. Prija vam da budete aktivni.

RAK

Finansijsko stanje bi trebalo da se polako popravlja a vi ste zbog toga prilično zadovoljni. Moguće je da će odnos sa voljenom osobom biti promjenljiv i da ne znate šta možete da očekujete. Potrebno je da pazite na ishranu.

LAV

Odlaganje poslovnih obaveza bi moglo da vas dovede do nekih većih komplikacija na ovom polju. Vaš brak je u krizi ali vi niste spremni da odustanete. Želite da se potrudite da vaša zajednica opstane. Problemi sa srcem.

DJEVICA

Očekuje vas jako dobra situacija na ovom polju. Moguće je da ćete imati neke preokrete uskoro. Zadovoljni ste svojim emotivnim izborom i lijepo vam je kada ste sa voljenom osobom. Osjećate se jako dobro.

VAGA

Dolazi do ozbiljnih promjena na vašem poslovnom polju pa je vrijeme da pokažete kako ćete se u tome snaći. Spremni ste da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje i da se posvetite vašem odnosu. Problemi sa kičmom.

ŠKORPIJA

Postepeno se oslobađate velikog broja obaveza i pritisaka koje ste na polju posla imali. Zavoljeli ste svoju slobodu i niste spremni da se vežete za nekoga sada. Odgovara vam da budete sami još neko vrijeme. Osjećate se jako dobro.

STRIJELAC

Vaša zabrinutost na polju posla vam donosi neke negativne misli i strahove. Dosta toga vas sada opterećuje. Zahlađenje između vas i partnera je nastupilo polako, pa je važno da budete strpljivi sa njim. Pazite na urogenitalni trakt.

JARAC

Ozbiljni ste i ambiciozni, pokazujete svima na poslovnom polju da je vrijeme da vam pokažu poštovanje. Nemojte da očekujete pokretanje nove veze jer sada nije pogodan trenutak za to. Moguća je pojava kamena u bubrezima.

VODOLIJA

Poslovne obaveze vam donose veliku dozu stresa sa kojim nekada ne umijete da se nosite na najbolji način. Niste zadovoljni emotivnom situacijom i potrebno vam je vrijeme da neke stvari izbalansirate. Problemi sa varenjem.

RIBE

Možete da se opustite danas i da na polju posla malo predahnete. Nećete imati previše obaveza. Zaljubili ste se u osobu koja je pokazala da također ima neka osjećanja ka vama. Očekuje vas zanimljiva faza. Bez problema sa zdravljem, piše Stil

Komentari

komentara