Magazin

Spolja dobrica, unutra zlobnica: Ovom horoskopskom znaku ne vjeruj ni u snu!

Napisao H. H.

Iako je logično da nećete odmah na početku veze paničiti i pratiti svaki korak vašeg partnera, ako želite ozbiljnu i posvećenu vezu, možda bi ipak bilo bolje da izbjegavate ove horoskopske znakove.

Ovan

Iako je logično da nećete odmah na početku veze paničiti i pratiti svaki korak vašeg partnera, ako želite ozbiljnu i posvećenu vezu, možda bi ipak bilo bolje da izbjegavate ove horoskopske znakove, piše “Najportal“…

Vatreni znak poznat po “kratkom fitilju” i izraženom temepramentu. Ipak, ne samo po tome. Ovnovi su poznati kao veoma strastveni ljubavnici kojima je se*sualna energija veoma bitna. Brak ih veoma rijetko smiruje, naprotiv, mnogi pripadnici ovog znaka ga loše podnose.

Libido im je uglavnom veći neprijatelj, nego prijatelj, jer vrlo često nisu u stanju da ga kontrolišu kaže horoskop. Ovnovi će se zbog “leptirića u stomaku” vrlo lako upustiti u aferu, pa čak i promijeniti partnera, pogotovo ako im”nova ljubav” pruža veće uzbuđenje u krevetu.

Vaga

Zbog svoje neodlučnosti i pretjerane želje da ostave dobar utisak, Vage će se vrlo lako upustiti u flert koji često može da preraste i u nešto drugo.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strasteveni, ali u isto vrijeme maštaju o filmskoj ljubavi koja će im ugađati u svemu. Upravo zbog toga, lako padaju na komplimente, što može biti veoma opasno…

Strijelac

Još jedna vatreni znak koji ne može da zamisli život bez se*sa. Počiniće preljubu, ali ne zbog emocija, već isključivo vođen libidom. Strelčevi ne gledaju na preljubu kao na nemoralni čin, već kao sport koji prosto moraju da upražnjavaju s vremena na vrijeme. Takav im je horoskop.

Pripadnici ovog znaka obično vode brigu o svom fizičkom izgledu, a poznati su po svom šarmu kome malo ko može da odoli.

Komentari

komentara