Magazin

Hana Hadžiavdagić iznijela svoju preludu teoriju oko koronavirusa, poznati pjevač joj brutalno odgovorio!

Napisao A. K.

Blogerica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković iznenadila je brojne korisnike društvenih mreža, tačnije Facebooka, svojim teorijama zavjere u vezi koronavirusa koji hara cijelim svijetom

Naime, Hana je na Facebooku poručila da je koronavirus tu kako bi se ciljano smanjila populacija, te kako bi vlade “uštedjele” na penzijama. Da, dobro ste pročitali…

“A što ako ‘odjednom’ smisle cjepivo pa po zakonu uvedu masovno cijepljenje pa nas obilježe ili tempiraju na određen broj godina života”, pisala je Hana pa nastavila sa svojim potpuno neutemeljenim teorijama. “Smanjenje populacije koja ne pridonosi (penzioneri i bolesni) = smanjenje državnog troška i prirodnih resursa… Koliko je umrlo u Italiji penzionera, do sada je 82 milijuna eura godišnje uštedila država… da dalje na nabrajam”, napisala je komentar, a odgovorio joj je i poznati muzičar Amel Ćurić.

“Auh, al ga i ti znaš izvaliti draga Hana”, započeo je Amel te nastavio.

“Pa da su htjeli da nam skrate godine života ili da nas pobiju učinili bi to odavno. Evo ljudi živih i zdravih sa svim primljenim cjepivima koja postoje. Baš si ga zakucala sad s teorijom zavjere”, zaključio je.

 

“Živi bili pa vidjeli”, poručila mu je influencerica te istaknula kako smatra da je koronavirus “umjetan da umjetniji ne može biti”.

Komentari

komentara